2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice si připsaly první vítězství


Branky


14. R. Kába , 22. R. Kába
22

Ve Svéradicích se o víkendu sjely týmy, které ještě v A třídě v dosavadních dvou kolech ani jednou nebodovaly. Domácí měli v obci pouť, a i proto jim tak trochu k vítězné oslavě přispěl bývalý ligový fotbalista a legenda plzeňského kraje - Vlastimil Beránek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly v první půli

První poločas začal ve velkém tempu, když se hned ve 14. minutě prosadil placírou k tyči svéradický Martin Kába, jemuž míč ideálně naservírovalo domácí duo Beránek - Chaloupka. Uplynulo zbruba 8 minut a domácí se radovali podruhé, když u zrodu akce byl opět Beránek, který našel Kábu a ten bez přípravy prostřelil razantní ránou brankáře hostí Formana. V následujících minutách měli však domácí štěstí, jelikož po dvou závarech okolo penalty měli ke gólové radosti blízko i hosté z Horažďovic. “To jsou takové ty závary, kdy je na malém prostoru spousta hráčů a většinou to dopadne odkopem či gólem,” komentoval vypjaté situace v prvním poločase kouč domácích Voříšek.

 

Tlak Horažďovic, ale bez účinku

Hráči domácích se nejspíše v úvodu druhé půle nechali ukonejšit příznivým vývojem utkáni pro jejich tým a do hry mnohem více pustili soupeře, který lépe kombinoval a postupně se dostával do šancí. Tak například z trestného kopu trefil stoper a kapitán Horažďovic Sova břevno, když střílel přes celou bránu. Poté střílel nepřesně zpoza vápna i hostující Nauš i Vachuška. V závěru zápasu se již nic zajímavého neodehrálo, a tak mohl Beránek, který kdysi prošel třeba ligovým kádrem Blšan, slavit spolu se svými spoluhráči první vítězství v nové sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Trenér Marcel Voříšek: Tentokrát se při příležitosti pouti sešli všichni hráči, navíc vypomohli kluci z B-týmu a dorazil i velezkušený Vlasta Beránek. Za první půli jsem byl spokojený s gólovým stavem i předvedenou hrou. Druhý poločas byl soupeř nebezpečný a přehrával nás, ale my jsme si konec zkušeně pohlídali.

FK Horažďovice
Trenér Miloš Boř: V prvním poločase jsme po vlastních chybách dostali góly, druhý poločas jsme byli lepší, ale chyběl nám pověstný klid v koncovce. Chyběli nám navíc i hráči ze základu, tak jsme povolali dorostence, kteří už hráli dopoledne, ale překvapili a snažili se.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , D. Klas [-] , V. Brůha [-] , L. Petřík [-] (46. F. Nováček [-] ) , T. Červený [-] , M. Chaloupka [-] , V. Beránek [-] , A. Vachuška [-] (83. M. Doležal [-] ) , S. Makovec [-] , M. Dušek [-] (46. M. Klas [-] )

FK Horažďovice
J. Forman [-] - A. Vachuška [-] (65. K. Pivnička [-] ) , M. Vítovec [-] (63. F. Fuščič [-] ) , J. Janouškovec [-] , L. Mareš [-] , J. Štěch [-] , J. Nauš [-] , R. Lacko [-] , M. Šašek [-] , J. Forman [-] , J. Sova [-]

ŽK: 51. F. Prokopius , 58. M. Klas , 61. M. Chaloupka - 35. J. Janouškovec , 43. J. Forman . ČK: 85. J. Forman .
Počet diváků: 230.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

V úvodních kolech jsem neviděl v sestavě zkušeného harcovníka Beránka, který dával důležité góly, což může svéradickým hodně chybět. Horažďovice měli problémy se sestavou a na jaře dokonce ani nepřijeli na zápas do Zruče. Vždy se prezentovali hurá fotbalem ve stylu : Kdo brání, nevěří gólmanovi. Vůbec nevím co očekávat. Tipnul bych si nějakou divočinu a body spíše pro domácí.
Můj tip: 6:4.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Věřím Horažďovicim, vždy hráli pěkný fotbal

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích