Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pfeifer přispěl hattrickem k jasnému vítězství Rokycan


Branky


17

Premiérový zápas si v novém ročníku I. A třídy odbyly také Rokycanští. Místní B tým si i se štěstím poradil s Horažďovicemi vysoko 5:1. Hattrickem se blýskl domácí mladík Patrik Pfeifer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly z brejku

Utkání začalo v rychlém sledu. Nejprve propadl míč domácímu gólmanovi Wohlmuthovi a hostující Sova šel sám na bránu - 0:1. O několik minut později přišla z brejku vyrovnávací branka, když ve 13. minutě utekl domácí Pfeifer. Z týmu hostí pak několikrát zahrozila záložní řada zpoza vápna, ale z gólu se neradovala. Až v závěru poločasu se o slovo opět přihlásil Pfeifer, který si ve 43. minutě po chybě hostujícího gólmana Formana píchl míč do strany a do odkryté brány se již nemýlil- 2:1.

Posílené béčko si výsledek pohlídalo

Převaha na hřišti a posílení o fotbalisty z A týmu na straně Rokycan bylo znát, i proto se hned v úvodu druhé půle opět radovali domácí. Ve 48. minutě se z úhlu prosmýkl Jaroslav Šafář, člen širšího kádru A-týmu, a okolo brankáře prostřelil míč až do sítě. Za čtyři minuty pak mohl svlíkat dres Pfeifer, jelikož si připsal svou třetí trefu v utkání, a to opět z brejku. Dokázal, že kvantum gólů z minulého ročníku nebylo náhodou a poslal tým do náskoku o tři branky. Závěr utkání už byl uvolněný a Rokycany jen upravili na konečných 5:1, když se ve 84. minutě trefil střelou z vápna k tyči Michal Votava, opět člen A-týmu.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Sekretář a vedoucí mužstva u A týmu Václav Moulis: Vítězství zasloužené, ale takový debakl si Horažďovice nezasloužili. Měli jsme tým doplněný o čtyři kluky z áčka a bylo to na hře znát. Po loňském zachraňování v baráži bychom rádi zahráli v probíhající sezoně klidný střed tabulky.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Spěváček [-] (83. V. Holek [-] ) , J. Ječmen [-] , L. Filipec [-] , P. Pfeifer [-] (72. [-] ) , J. Šafár [-] (86. R. Fialka [-] ) , L. Brož [-] , Z. Milota [-] (57. J. Huňáček [-] ) , L. Kouřil [-] (63. [-] ) , J. Řapek [-] , J. Sefzig [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Sova [-] , L. Mareš [-] (51. J. Štěch [-] ) , J. Nauš [-] , M. Forman [-] , D. Michelini [-] , D. Macoun [-] , R. Lacko [-] (84. J. Pařil [-] ) , J. Boček [-] , M. Šašek [-] , J. Forman [-]

ŽK: 51. J. Sefzig , 55. L. Brož , 67. P. Pfeifer - 49. D. Michelini .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - Komínek Jiří, Burda Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích