3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže odjíždí z Chotíkova bez bodu


Branky


44. K. Rozboud , 54. P. Kučera , 60. J. Slavík (p.) - 18. J. Minařík , 72. J. Pfeifer
23

Chotíkov dál váli, jeho další obětí se stal Tlumačov

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se ujali hosté

Domácí Chotíkov přivítal v rámci 7. kola soutěže na svém hřišti Tlumačov. Oba týmy od sebe dělil jediný bod a tak se čekalo vyrovnané utkání.

Od úvodních minut drželi kulatý nesmysl na svých kopačkách převážně domácí, byli to ale právě oni, kdo obdržel první branku. V 18. minutě totiž obešel brankáře Šilhánka hostující Minařík a nekompromisně zakončil.

Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0:1, dostal se ve vápně k balónu mladík Rozboud a střelou na bližší tyč srovnal na 1:1. Více již toho první dějství nenabídlo.

Bouřka v kabině nabudila domácí

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí, když se v 54 minutě prosadil po střele na vzdálenější tyč Kučera. Za dalších 6 minut to pro hosty vypadalo ještě hůře, jelikož domácí útočník byl faulován ve vápně a následnou penaltu proměnil bezpečně Slavík.

Chotíkov vedení o dvě branky trochu ukolébalo, čehož využili hosté a začali se tlačit více a více az vyrovnáním, které přišlo v 72. minutě zásluhou Pfeifera.

Tlumačov se na vyrovnání už nezmohl a zápas tak skončil výsledkem 3:2. Chotíkov se tak v tabulce posunul právě před svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: Chybělo nám snad 6 kluků, proto jsme museli sáhnout do béčka, abychom měli alespoň koho střídat. V zápase jsme byli lepším celkem, soupeř prakticky jen nakopával. První branku jsme, jak už to tak bývá, obdrželi my. V poločase byla v kabině trochu bouře a očividně to pomohlo, jelikož jsme po pauze přidali dvě rychlé branky. Bohužel nás vedení uspokojilo a dovolili jsme soupeři dostat se do hry a na dostřel. Zasloužené vítězství jsme ale nakonec uhájili.

TJ Start Tlumačov
Michal Frček, hráč hostí: Chotíkov patřil k nejlepším soupeřům, které jsme zatim v přeboru potkali. Nicméně utkání ovlivnila naše neaktivita z počátku druhého poločasu, kdy jsme 2x inkasovali. Ve zbytku utkání jsme už jen pouze upravili na rozdíl jedné branky, ale dorovnat se nam i přes bouřlivý konec utkání nepovedlo.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - J. Vlk [-] , V. Týml [-] (87. R. Ježek [-] ) , J. Šulan [-] (80. B. Buchta [-] ) , J. Slavík [-] , K. Rozboud [-] (90. D. Smutný [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , D. Chotěborský [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , J. Minařík [-] (65. J. Podestát [-] ) , J. Šot [-] , M. Frček [-] , J. Pfeifer [-] , L. Hruška [-] , D. Žák [-] (68. T. Čadek [-] ) , M. Tesař [-] , T. Řezníček [-] , L. Leitl [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mazanec Marek - BUREŠ Jiří, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích