Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:30

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Větřní deklasovalo Novou Ves – Brloh


10

Deset branek a tři červené karty. To vše bylo k vidění v utkání posledního kola ve Větřní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli bez opor a bylo to znát

Hostující fotbalisté dorazili k zápasu, ve kterém se už ani jedno mužstvo nemohlo posunout v tabulce bez několika hráčů základní sestavy. Domácí byli od začátku aktivnější a ve 4. minutě se dočkali úvodního gólu. Nepřesnou malou domů hostujícího obránce vystihnul Jaroslav Seltsam a poslal Větřní do vedení. Domácí hráči nadále drželi balón na svých kopačkách, ale branka z toho nebyla. Hostům se podařilo vyrovnat z první vážnější akce. Ve 23. minutě skóroval Tomáš Březina, 1:1. Od té doby však na hřišti bylo pouze jedno mužstvo a hosté se dostali do role komparzistů. Ve 30. minutě vrátil domácím vedení Jakub Cifreund, který využil Bordačovi průnikové přihrávky mezi obránce a střelou k pravé tyči obstřelil gólmana. Ve 38. minutě se domácí opora Jakub Cifreund prosadil znovu. Na polovině hřiště si přiťuknul balón se Seltsamem a utíkal sám na brankáře, kterému udělal kličku a uklidil míč do prázdné branky, 3:1. Ve 42. minutě se domácí mohli znovu radovat. To se míč ve vápně dostal na kopačku Jaroslava Seltsama, který z blízka nekompromisně propálil gólmana a určil poločasový stav 4:1.

Kanonádu zastavila až strkanice

Odevzdaní hosté ani ve druhé půli nepřevedli bojovný výkon, který je zdobil po většinu jarní části. To domácí s chutí kombinovali a hráli krásný ofenzivní fotbal plný nápaditosti. Ve 48. minutě se míč ve vápně dostal do míst, kde stál Tomáš Hromada, který krásnou ranou o tyč zvýšil na 5:1. Další branku přidal v 56. minutě po vyhraném souboji Ference Jakub Cifreund, který z 25 metrů nádherně přeloboval hostujícího gólmana a dovršil tak svůj hattrick. Hned po rozehrávce hosté zahráli malou domů, gólmanovi však míč druhý dotykem odskočil. Balón vybojoval Marek, který ještě přihrál do míst, kde stál v lepší pozici Antonio Ferenc a ten neměl problém trefit prázdnou branku, 7:1 a běžela stále 56. minuta. V 64. minutě po domácí kombinace na útočné polovině se k míči dostal Tomáš Hromada a z hranice velkého vápna obstřelil gólmana. Čímž zvýšil na 8:1. V 68. minutě dával Homér přihrávku do vápna, Seltsam pustil míč za sebe, kde byl osamocený Jakub Cifreund a uklidil balón do brány, 9:1. V 74. minutě se po ostrém zákroku, který byl za stavu 9:1 úplně zbytečný, strhla strkanice, po níž obdrželi červené karty domácí Cifreund a Pavel Marek a hostující Ondřej Tlamsa. Pro Pavla Marka musela kvůli vyhozenému kolenu dokonce přijet přímo na hřiště sanitka. Přejeme domácímu hráči brzké uzdravení. Do konce utkání se již nic dalšího nestalo.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Zápas jsme zvládli na jedničku, herní projev byl z naší strany výborný. Nové Vsi nevyhovuje velké hřiště. Za celou sezónu jsme tolik gólů nedali. Škoda těch červených karet.




Sestavy


SK Větřní B
M. Kellinger [-] - F. Soukup [-] , J. Dvořák [-] , M. Vegeš [-] - L. Turek [-] , J. Cifreund [-] , P. Homer [-] , T. Hromada [-] - A. Ferenc [-] , J. Seltsam [-] - M. Votýpka [-]

FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - J. Bauer [-] , J. Šusta [-] , P. Cába [-] , N. Frühbauer [-] , T. Březina [-] - J. Pouzar [-] , L. Veverka [-] , M. Jamrich [-] - V. Loucký [-] , O. Tlamsa [-]

ČK: 74. J. Cifreund , 74. P. Marek - 74. O. Tlamsa .
Hráči zápasu: T. Hromada , J. Seltsam , J. Cifreund .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamovič Jiří - ŠUSTR Lukáš (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Nová Ves na jaře pravidelně boduje a ve Větřní to nebude jinak a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů