4:0
(3:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburské béčko opět nedohrálo zápas


Branky


20. V. Loucký , 39. O. Tlamsa , 44. J. Klein , 55. D. Tlamsa
12

Frymburští opět nedorazili k utkání s plnou sestavou a Nová Ves si moc nezahrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěší fotbal a tři branky

Hostující hráči dorazili k utkání v Nové Vsi pouze s deseti lidmi. Domácí tak od úvodního hvizdu diktovali tempo hry a bylo pouze otázkou času, kdy se prosadí a kolik gólů vstřelí. Na první branku se však čekalo poměrně dlouho, protože hráči Nové Vsi k utkání přistoupili trochu laxněji a hráli v poklidném tempu. Ve 20. minutě unikl Tlamsa po levé straně, přihrál balón pod sebe do vápna, kde byl připravený Václav Loucký, který vystřelil přes obránce a prostřelil gólmana hostujícího mužstva, 1:0. Domácí nadále drželi míč na svých kopačkách a v klidném tempu se snažili přidat další branky. Ve 39. minutě se prosadil Ondřej Tlamsa, který utekl po levé straně po kombinaci Louckého a Pouzara a střelou mezi nohy brankáře zvýšil na 2:0. Do poločasu se hráči Nové Vsi prosadili ještě jednou. Ve 44. minutě začal akci stoper Anderle mladší, který přihrál Tlamsovi. Tlamsa přihrál z beka naběhnuvšímu Jakubu Kleinovi, který prostřelil brankáře a zvýšil na 3:0, čímž stanovil poločasové skóre.

Hrálo se pouze deset minut

Do druhé půle nastoupili hosté oslabeni o dalšího hráče, který odstoupil kvůli zranění. Domácí dále v tréninkovém tempu kombinovali. V 55. minutě poslal Frühbauer míč do prava na Šustu, který centroval do vápna, kde byl na zadní tyči osamocený Dominik Tlamsa, který uklidil míč do sítě, 4:0. Hned po brance obdržel druhou žlutou kartu a tudíž i kartu červenou Roman Mertl a utkání bylo ukončeno pro nedostatek hostujících hráčů. Bohužel to není poprvé, co Frymburk takto ukončil zápas.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - J. Klein [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , N. Frühbauer [-] , T. Březina [-] - J. Pouzar [-] , L. Veverka [-] , M. Jamrich [-] - O. Tlamsa [-] , V. Loucký [-]

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - F. Mertl [-] , B. Vágner [-] , V. Tomka [-] , F. Píšek [-] , P. Tichovský [-] , A. Točík [-] , Š. Boubelík [-] , R. Mertl [-] , M. Glos [-] , B. Vágner [-]

ŽK: 42. P. Cába - 11. R. Mertl , 11. B. Vágner . ČK: 47. R. Mertl .
Hráči zápasu: V. Loucký , O. Tlamsa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamovič Jiří - SKLÁŘ Václav (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Brož
Tip experta: výhra domácích

Nova Ves má dobrý kádr, zkušené hráče a doma hrají velmi dobře, což jsme zažili i na vlastní kůži, když otočili po poločase i se zkušeným a nestárnoucím Jirkou Anderlem. Frymburk má dlouhodobě problémy postavit nějaký slušný kádr, takže za mě jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích