Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves vstřelila Lipnu pět gólů


Branky


14

Fotbalisté Nové Vsi - Brlohu zvítězili v duelu na půdě Lipna překvapivě vysoko. Domácím na konci sezóny dochází dech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potrestali domácí chyby

Fotbalistům domácího Lipna se v posledních zápasech příliš nedaří, zatímco hosté z Nové Vsi mají jarní část mnohem lepší než tu podzimní. Domácí tým trápí řada zranění, a proto hrají poslední zápasy v poslepované sestavě a dochází k řadě nedorozumění a k trestuhodným chybám v obraně. Jinak tomu nebylo ani v tomto zápase. První velkou chybu vyrobil v 7. minutě domácí brankář, který šel po rohovém kopu do vzdušného souboje s Louckým, míč však neudržel a Jiří Bauer neměl problém uklidit balón do prázdné branky, 1:0 pro hosty. V 15. minutě chybovali pro změnu hosté. Po jejich chybě postupoval sám na brankáře Karel Krauskopf a svůj únik s přehledem proměnil a vyrovnal na 1:1. Domácí tým však nadále hrál neslaný, nemastný fotbal. Hra byla plná nepřesností. Ve 30. minutě zahrával hostující Veverka několikátý rohový kop, jímž našel zcela volného Tomáše Březinu, který hlavou vrátil hostům vedení. O chvíli později ve 32. minutě bylo pro domácí ještě hůře. Smieško našel Louckého, který vyslal krásnou přihrávku mezi stopery. Na Louckého nabídku si naběhnul Ondřej Tlamsa a tváří v tvář domácímu gólmanovi nazaváhal, 3:1. Do konce poločasu se již nic zajímavého nestalo a hosté si hlídali svůj náskok.

Nová Ves v poklidu navýšila náskok

Do druhého poločasu nastoupili domácí s touhou po vyrovnání, na hřišti ji však nedokázali přeměnit v činy. Jejich hra byla neustále velmi nepřesná a hostující branku téměř neohrozili. Hostující mužstvo, vědomo si svého náskoku, se do útoku také moc nehnalo, a tak se hra odehrávala především na polovině hřiště. V 79. minutě si na Varonovu přihrávku z pravé strany na levou naběhnul Pouzar, za vápnem se rozhodnul pro střelu, kterou domácí brankář neudržel, ale pouze vyrazil před sebe, kde byl nejdříve Lukáš Veverka. Ten chytře přeloboval strážce domácí svatyně a zvýšil na 4:1. V 86. minutě domácí faulovali těsně před vápnem a k přímému kopu z levé strany se postavil Jan Pouzar, který se rozhodnul pro střelu. Jeho myšlenka se ukázala jako správná, protože cestu letícího míče zastavila až síť domácí branky, 5:1. Poté se již utkání pouze dohrávalo a hosté mohli slavit zisk všech bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Marek Schober - hráč: Už delší dobu hrajeme v dosti slátané a zraněními okleštěné sestavě. Nedaří se nám v zakončení a v obranné části je to asi ještě horší. A tam je to nejvíce vidět. Na začátku byla zase naše chyba v obraně po rohu. Podařilo se nám po deseti minutách srovnat, ale místo, aby nás to nakoplo, tak se stal pravý opak. Dost bezmocný výkon z naší strany se prohluboval a hráči Nové Vsi nás trestali. Popravdě jsme rádi, že sezóna už je skoro u konce. S takovým výkonem a sestavou by to na začátku dalšího ročníku nebylo ono. Poslední zápas v Přídolí musíme odevzdat vše a vzpomenout na vydařené zápasy.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - R. Šedivý [-] , P. Březina [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , J. Knotek [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-]

FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - J. Klein [-] , T. Březina [-] , J. Anderle ml. [-] , N. Frühbauer [-] - S. Smieško [-] , L. Veverka [-] , J. Pouzar [-] , M. Jamrich [-] - O. Tlamsa [-] , V. Loucký [-]

ŽK: 19. P. Csavoj , 64. M. Schober - 9. T. Březina , 25. O. Tlamsa , 33. V. Loucký , 40. N. Frühbauer , 69. M. Jamrich .
Hráči zápasu: J. Bauer , L. Veverka , T. Březina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - KRÁTKÝ Marcel (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipování, ale doufám, že tahoun Lipna Čudla Krauskopf se uzdraví a společně se Šuldou a Ondrou se postarají o výhru 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů