Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Přídolí doma překvapivě zdolalo Vyšší Brod.


15

Nečekaný výsledek se zrodil v Přídolí, kam zavítal Vyšší Brod. Domácí, kteří jsou na posledním místě tabulky, dokázali hostům vstřelit pět branek a berou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hned po úvodním hvizdu se domácí mužstvo pustilo do ofenzivy. Ovšem v 6. minutě udeřili hosté z první vážnější šance, kdy se z úhlu bombou, která se odrazila od břevna do brány, prosadil Michal Pěnčík. Po vedoucím gólu se hosté herně domácím vyrovnali a hra se odehrávala převážně uprostřed hřiště. Jak bývá na malém hřišti v Přídolí zvykem, bylo k vidění mnoho osobních soubojů. Obě mužstva zaznamenala několik nepřesných přihrávek a tempo hry opadlo. Přídolí bylo aktivní hlavně na pravé straně a ve 20. minutě se z tohoto prostoru zrodilo vyrovnání. Pavlis krásnou přihrávkou z prvního doteku našel naběhnutého spoluhráče, jímž byl Michael Štěpánek, který vyslal na hostujícího brankáře Šestáka střelu. Šesták si sice na střelu sáhnul, ale nedokázal zabránit cestě balónu do sítě, 1:1. Vstřelená branka znamenala pro Přídolí povzbuzení. Domácí diktovali tempo hry a byli aktivnější. Obrana Vyššího Brodu však odolávala. V několika náznacích šancí se ocitli i hosté, ale buď přišla nepřesná přihrávka, nebo byli ve vápně málo důrazní.

Velký obrat Přídolí

Do druhého poločasu vstoupili ofenzivněji hosté. Domácí tým se bránil, ale v 52. minutě přišel trest za pasivitu. Na kolmici za obranu Přídolí si naběhl Syrovátka, jeho střelu přídolský gólman Mittasch vyrazil jen před sebe a u odraženého míče byl první Michal Pěnčík, jenž neměl problém trefit odkrytou branku a poslat hosty do vedení 2:1. Z vedení se hráči Vyššího Brodu dlouho radovat nemohli. V 56. minutě nedokázala hostující obrana odkopnout míč do bezpečí a nechala příliš volného prostoru, který využil Ruslan Radykhovskyy ke střele, která skončila v síti, a bylo znovu vyrovnáno. V 59. minutě si opět svým důrazem udělal prostor Ruslan Radykhovskyy, přetlačil na první tyči obránce a tečí poslal míč za záda Šestáka, 3:2 pro Přídolí. Opaření hosté spíše diskutovali a hádali se mezi sebou, než aby hráli fotbal. Trest pro ně přišel v 67. minutě, kdy Přídolí po faulu na Radykhovského zahrávali přímý kop. Centr si našel Vladislav Písko, který poslal míč zpět na malé vápno, kde byl důrazný domácí kapitán Josef Písko, který uklidil míč hlavou do sítě a zajistil domácím vedení 4:2. V 76. minutě domácí udeřili po centru z levé strany, který si zpracoval Miroslav Štěpán a nekompromisně prostřelil vše, co mu stálo v cestě, 5:2. Ve velmi vlažném tempu hrající hosté dokázali v 89. minutě kosmeticky upravit skóre na 3:5, když si na pěkný Dibďákův centr z rohového kopu naskočil Vít Syrovátka a jeho přesná hlavička skončila v síti. Na více už se hosté nezmohli a domácí nečekaně, ale zaslouženě berou vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek - hráč: Klobouk dolů před týmovým výkonem. Kombinační hra se nám výborně dařila, komunikace fungovala a my konečně získali plný počet bodů. Příští týden musíme to samé předvést na Slavoji a dát o sobě pořádně vědět.

FK Dynamo Vyšší Brod
Tomáš Račák - trenér: Jelikož jsem v trestu, vedl jsem poprvé v životě v roli trenéra tým dospělých z lavičky. Zkusil jsem rozestavení 3-5-2 a doufal jsem, že hráči pochopí, co se po nich chce. Podle mého názoru to pochopili, ale nepochopili, že při fotbale se musí běhat a přidat trochu vůle do osobních soubojů. Absolutně jsme propadli, tohle bylo nasazení sotva starých pánů. Nedůraz v osobních soubojích nás stál prakticky všech 5 gólů, co jsme obdrželi. S tímto přístupem nemůžeme uspět nikde a už vůbec ne v Přídolí. Přitom všichni víme, že je to tady specifické, ale přistoupíme k tomu jak mistři světa a ještě k tomu místo aby se hráči povzbudili a makali jeden za druhého, hádají se mezi sebou jako malé děti. Jsem velmi zklamaný z výkonu, ale hlavně z chování svých hráčů. Vše je to ale odraz toho, že netrénujeme, sejdeme se jen na zápas, a tudíž nejsme absolutně žádná parta. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, chtěli to vítězství víc, a proto jim gratuluji. My máme teď 2 týdny na to, abychom si řekli co s tím, protože takhle nám Chvalšiny nasypou klidně desítku.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Písko [-] , V. Písko [-] , M. Štěpán [-] - M. Štěpánek [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , M. Šubrt [-] , O. Papaj [-] - - R. Radykhovskyy [-] , Z. Moťka [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - R. Bartoň ml. [-] , V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , J. Kohout [-] , J. Rohlík [-] , D. Poláček [-] , V. Čížek [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-]

ŽK: 80. J. Písko - 65. M. Pěnčík .
Hráči zápasu: J. Písko , M. Štěpánek , R. Radykhovskyy .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - PÍSKO Josef (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra domácích

Přídolí doma pozlobí každého soupeře. Brod většinou hraje v deseti a to jim ještě bude chybět Račák, proto dávám výhru Přídolí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů