Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves otočila zápas s krumlovským béčkem


Branky


15

Do Nové Vsi dorazil rezervní tým Slavoje Český Krumlov, který domácí hráče značně potrápil. Body domácím zajistil hattrickem ve druhém poločasu Tlamsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejskrab zajistil hostům vedení

Do utkání vstoupil aktivněji domácí favorit. Hosty zatlačil před jejich pokutové území a ve 13. minutě využil převahu a nedorozumění v obraně Slavoje Norbert Frühbauer, 1:0 pro domácí. O chvíli později v 16. minutě srovnal skóre utkání krumlovský Martin Vejskrab. Od vyrovnávacího gólu byli aktivnější překvapivě hosté. Ve 23. minutě šel hostující tým do vedení, autorem branky byl opět Martin Vejskrab. Krumlovští fotbalisté nepolevovali ve své aktivitě a nadále byli aktivnějším mužstvem. Diskutabilní moment přišel asi deset minut před poločasovou přestávkou. Hostující Brož odcentroval míč do vápna, kde se míč střetnul s rukou jednoho z bránících hráčů domácího celku. Píšťalka sudího Holuba však zůstala k nesouhlasu hostů němá.

Tlamsa hattrickem otočil skóre

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a hnali se do útoku. V 50. minutě utkání se domácí snaha proměnila ve vyrovnání, když se prosadil Ondřej Tlamsa. Vyrovnávací branka vlila domácím krev do žil a hosty jasně přehrávali. Vyhrávali osobní souboje, drželi balón na svých kopačkách a byli dříve u odražených míčů. Nápor domácích neopadal a odměnou jim byla v 75. minutě branka, která je poslala do vedení. Autorem byl opět Ondřej Tlamsa. Hosté se poté museli tlačit více dopředu a vytvořili si několik závarů ve vápně, které však k vyrovnání nestačily. V 83. minutě se domácí dostali k rychlému protiútoku, který zakončil Ondřej Tlamsa a tím zaznamenal hattrick a definitivně uklidnil domácí celek i fanoušky.



Ohlasy k zápasu



FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Brož - hráč: Domácí nás v úvodu zatlačili, ale my jsme dokázali skóre otočit a byli jsme aktivnější. Rozhodčí Holub nám nepískl jasnou penaltu, ze které jsme mohli dát na 3:1. Ve druhém poločasu na nás domácí vlétli. Po jejich vedoucím gólu jsme museli otevřít hru a oni z přečíslení rozhodli. Byl to ale pěkný zápas.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Anderle ml. [-] , T. Březina [-] , N. Frühbauer [-] , J. Šusta [-] , P. Cába [-] - J. Anderle st. [-] , L. Veverka [-] , M. Jamrich [-] - O. Tlamsa [-] , V. Loucký [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - T. Bohatý [-] , J. Toman [-] , M. Šimek [-] - D. Adamíček [-] , Z. Doubek [-] , M. Toman [-] , M. Musil [-] - M. Brož [-] , M. Elfmark [-] - M. Lukeš [-]

ŽK: 51. J. Bauer - 57. M. Lukeš .
Hráči zápasu: O. Tlamsa , J. Anderle st. - M. Vejskrab .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Holub Jaroslav - VEJVODA Jiří (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra domácích

Nová Ves na svém specifickém hřišti hrát umí, a proto body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích