1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

16.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves potvrdila v Přídolí roli favorita


Branky


15

Fotbalisté domácího Přídolí potrápili favorizovanou Novou Ves. Hosté si však odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zužitkovali převahu

Do utkání vstoupili aktivněji favorizovaní hosté. Hráči Nové Vsi přehrávali Přídolí kombinačně, důrazem i rychlostí. Ve 13. minutě hosté svou převahu zužitkovali ve vstřelení první branky utkání. Z pravé strany zahrávali standardní situaci dlouhým míčem do vápna. Balón propadnul k Veverkovi, který našel zpětnou přihrávkou Slavomíra Smieška a ten střelou po zemi k tyči rozvlnil síť domácí svatyně. V 15. minutě se hosté radovali podruhé. Po faulu na polovině hřiště nakopával Anderle ml. na pravou stranu vápna na Louckého. Loucký hlavou prodloužil na Tomáše Březinu, který byl trestuhodně osamocený a bez problémů hlavou zakončil. Hosté pokračovali ve svém aktivním pojetí hry, ale jejich hru začaly brzdit nepřesnosti. Když už se povedla přihrávka za obranu, zastavil jejich snahu zvednutý praporek pomezního.  Domácí se nedokázali vůbec přizpůsobit tempu zápasu a za prvních 45 minut si nevypracovali žádnou nebezpečnou akci. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro hosty.

Přídolí probral kontaktní gól

Přídolští nastoupili do druhé půle jako vyměnění. Přidali na důrazu a napadání, čímž dělali hostům značné problémy. Přídolí hrozilo standardními situacemi z dobrých pozic. Z jedné z nich trefili domácí tyčku hostující branky. Domácí se také často pokoušeli o střelbu z větší vzdálenosti, která však úspěch nepřinesla. V 69. minutě se už domácí branky dostali. Hostující Šusta chyboval na vlastní obranné polovině v rohu hřiště, k míči se dostal Jaroslav Písko a z úhlu snížil na 1:2 z pohledu domácích. Na kopačky hostujícího mužstva se po inkasované brance začala vkrádat nervozita. V 84. minutě však hosté utkání rozhodli. Střelu Šusty ještě dokázal brankář domácích vyrazit nad břevno, ale po následném rohovém kopu Pouzara Václav Loucký předskočil obránce a nohou zakončil na 3:1. Opaření domácí už nedokázali s vývojem zápasu nic udělat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek - hráč: Přestože jsme byli opět v silné sestavě, nedokázali jsme odpovědět na soupeřovu hru a opět jsme na jaře ztratili. Nyní nás čekají Chvalšiny a v tomto zápase můžeme maximálně překvapit, o což se určitě pokusíme.

FK Nová Ves - Brloh
Jiří Anderle st. - trenér: Vzhledem k tomu, jaké jsme si stanovili jarní cíle, jsme jeli do Přídolí pro 3 body. Zápas to nebyl úplně jednoduchý. Nastoupili jsme bez třech hráčů základní sestavy. Zápas jsme měli pod kontrolou až do chvíle, kdy se soupeři povedlo snížit na rozdíl jedné branky. Potom jsme byli trochu nervózní a uklidnil nás až třetí gól, který zápas rozhodnul. Přídolí mě překvapilo, že se snažilo hrát fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - J. Písko [-] , V. Písko [-] , M. Štěpán [-] - M. Duciuc [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , P. Kučera [-] , M. Štěpánek [-] - R. Radykhovskyy [-] - M. Šubrt [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - T. Březina [-] , N. Frühbauer [-] , J. Šusta [-] , J. Anderle ml. [-] , D. Kříž [-] - L. Veverka [-] , M. Jamrich [-] , J. Pouzar [-] , S. Smieško [-] - V. Loucký [-]

ŽK: 74. J. Písko - 35. M. Jamrich , 46. V. Loucký , 90. J. Pouzar .
Hráči zápasu: V. Loucký , J. Anderle ml. .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - PÍSKO Josef (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Jan Petřík
Tip experta: výhra hostů

Nová Ves potvrdí svou kvalitu z posledních zápasů a odveze si tři body.