3:1
(3:1)
21. P. Cába
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Chvalšiny ztratily v Nové Vsi první jarní body


Branky


10. P. Zwifelhofer (vl.) , 27. J. Pouzar , 42. O. Tlamsa - 21. P. Cába
14

Ve šlágru kola přehráli fotbalisté Nové Vsi – Brlohu lídra tabulky z Chvalšin 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili třikrát ze standardky

Na menším hřišti v Nové Vsi byl od začátku utkání k vidění fotbal plný osobních soubojů s velkým množstvím standardních situací. Více možností a převahu si vypracovali domácí borci. V 10. minutě utkání poslal jedno ze svých dlouhých vhazování od postranní čáry do vápna Tlamsa, kde šel do souboje domácí útočník Loucký a hostující bek Petr Zwifelhofer, který si hlavou vstřelil nešťastný vlastní branku. Domácí tak vedli 1:0 a zúročili počáteční převahu, kde hosty zasypali množství centrů a autů do vápna. Hostující tým však dokázal vyrovnat ze své první vážnější šance. V 21. minutě střelu z vápna ještě vyrazil domácí brankář Černý na tyč, ale u odraženého míče byl první Petr Cába a pohodlně dorazil míč do sítě a vyrovnal. Domácí nadále hrozili ze standardních situací a svou agresivitou a soubojovým fotbalem dělali technickému mužstvu Chvalšin problémy. V 27. minutě přišlo na řadu opět Tlamsovo islandské vhazování z levé strany, hostující brankář míč vyrazil pouze do míst, kde stál Jan Pouzar, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Vrátil tak domácím vedení střelou pod horní tyč. V 35. minutě se zranil domácí zaskakující stoper Postl, který byl do té doby vládcem na hřišti. Ve 42. minutě bylo v Nové Vsi zase veseleji. To zahrával Pouzar rohový kop, na první tyči byl Ondřej Tlamsa a nohou uklidil míč do sítě, 3:1.

Chvalšiny přitvrdily, body si však neodvezly

Do druhé půle vstoupily Chvalšiny s agresivnějším pojetím hry a rázem se obraz hry změnil. Domácí se snažili bránit, což se jim docela dařilo. Hosté hrozili spíše jen ze standardek. V největších šancích tentokrát dvakrát zklamal hráč minulého kola Fučík, svou možností pohrdnul i Kaprál. Přímý kop z hranice vápna nedokázal proměnit ani Holas. Domácí tým tedy připravil hostům první jarní porážku.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Jiří Anderle st. - trenér: Po minulém týdnu jsem byl tentokrát maximálně spokojený. Nikoho nebudu vyzdvihovat, protože všichni podali týmový výkon. Věděli jsme, že zápas na našem malém hřišti bude spíše soubojový, že to bude o zodpovědnosti, bránění a úspěšných soubojích. Šance byly převážně ze standardních situací a my z nich dali všechny tři góly. Druhý poločas jsme se snažili bránit, což se nám podařilo. Hráčem zápasu nemohu jmenovat, byl to naprosto skvělý týmový výkon.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Na zápas do Nové Vsi jsme vyjeli pouze s 12 hráči. Už to předznamenává, že někteří asi postoupit nechtějí. O první jarní porážce rozhodl už úvodní poločas. Zdůrazňoval jsem hráčům, že hřiště je specificky malé. Soupeř toho přesto využil ze tří standardních situací – dvakrát z autu a jednou z rohu. Domácí házeli v prvním poločase asi 18 autů rovnou do malého vápna a tam nás předčili důrazem. Druhý poločas už jsme se přizpůsobili a hráli na jednu branku. Ale opět jsme vyhořeli při proměňovaní šancí. V zápase byla plynulá hra vždy jen tak dvě minuty, pak buď písknul rozhodčí faul, nebo míč opustil hrací plochu. Fotbal pro oko diváka to byl hrůzostrašný a pro mě jako trenéra taktéž



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - D. Kříž [-] , J. Anderle ml. [-] , J. Šusta [-] - M. Jamrich [-] , S. Smieško [-] , J. Pouzar [-] , L. Veverka [-] - O. Tlamsa [-] , V. Loucký [-] , J. Postl [-]

TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

ŽK: 19. J. Šusta , 36. J. Anderle st. , 54. J. Anderle ml. , 72. D. Tlamsa .
Hráči zápasu: J. Černý , O. Tlamsa .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Janda Jaroslav - VEJVODA Jiří (N), POUZAR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Josef Bílý
Tip experta: remíza

Šlágr kola. Vedoucí Chvalšiny to na menším hřišti v Nové Vsi nebudou mít jednoduché. Tipuji překvapení, že hosté ztratí bod. Mohli by vyhrát na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů