Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Přestřelku v Nové Vsi rozhodly až penalty


Branky


17

Diváci v Nové Vsi si užili zápas s osmi brankami a jako přídavek i pokutové kopy, které rozhodly o bodu navíc pro hosty z Kájova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas plný šancí

Zápas v krásném počasí odstartoval velmi útočně. Útoční hráči obou týmů převyšovali ty obranné. Aktivnější byli hosté, ale jak hlavičku Petříka, tak střelu Baláže zastavilo břevno.V 17. minutě se dostal za obranu Andrej Didkivski a nadvakrát dokázal propasírovat balón za domácího brankáře, 0:1. Ve 27. minutě se do vápna dostal domácí Jan Pouzar a střelou do šibenice srovnal na 1:1.O minutu později šli domácí už do vedení. Míč za obranu od Louckého sice vystihnul brankář Kájova Glonec, ale vyrazil jej pouze k nohám Ondřeje Tlamsy a ten rozvlnil hostující síť podruhé. Ve 41. minutě se vhazování za postranní čarou chopil Doubek, míč se dostal až ke Kolajovi a Luigi Kolaj vyrovnal střelou z úhlu na poločasových 2:2.

Brankový festival pokračoval

Ve stejném útočném duchu se pokračovalo i po změně stran. Ve 48. minutě zahrával Doubek rohový kop, balón se dostal k Petříkovi, který jej vracel před branku, kde byl znovu Petr Doubek a ranou z úhlu vrátil Kájovu vedení. V 52. minutě utekl domácí Tlamsa, po krásném pasu od Pouzara, poslal přihrávku na zadní tyč, kde už Václav Loucký neměl problém srovnat skóre na 3:3. V 58. minutě sklepnul Schönkypl míč na Andreje Didkivského, který přehodil gólmana a skóre bylo opět veselejší pro Kájov.Z vedení se hosté opět neradovali dlouho. V 61. minutě se totiž po narážce s Postlem objevil sám před brankářem Jan Pouzar a opět srovnal (v oficiálním zápisu o utkání je uveden jako střelec branky Jiří Bauer).V dalším průběhu utkání se již diváci vstřelené branky nedočkali, viděli však festival neproměněných šancí. Za domácí Pouzar, Anderle starší ani Postl neproměnili. Na druhé straně neskončily brankou šance Andeje ani Igora Didkivských, Petříkova hlavička, Balážova střela z otočky ani Kolajova bomba.

Kájovští proměnili všechny penalty

Ve střelbě pokutových kopů byli hráči Kájova stoprocentní, zatímco domácí Švarc mířil do tyče a Jamrich netrefil branku. Bod navíc si tudíž odvezli hosté do Kájova.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Jiří Anderle st. - trenér: Tentokrát si myslím, že jsme odehráli jeden z horších zápasů. Pochvalu si zaslouží pouze brankář, který zlikvidoval řadu šancí soupeře a Postl. Hráli jsme nekoncentrovaně, nedisciplinovaně. Nehráli jsme, co jsme chtěli. Soupeře jsme pustili do řady šancí. Nedodržovali jsme, co jsme si řekli. Jsem ze zápasu zklamán.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Soupeř nás na úzkém hřišti nepustil do výsledkového brejku a jeho specifický styl nám dělal problémy. Ta remíza byla spravedlivá. Penalty to je už loterie.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
P. Vosejpka [-] - T. Březina [-] , J. Šusta [-] - M. Jamrich [-] , J. Anderle ml. [-] , J. Pouzar [-] , L. Veverka [-] - O. Tlamsa [-] , J. Postl [-] , V. Loucký [-] - O. Švarc [-]

TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - V. Žilavý [-] , J. Němec [-] , J. Petřík [-] - A. Novotný [-] , J. Baláž [-] , P. Schönkypl [-] , P. Doubek [-] , A. Didkivský [-] , I. Didkivský [-] - L. Kolaj [-]

ŽK: 70. O. Švarc - 65. V. Žilavý .
Hráči zápasu: J. Postl - J. Petřík , A. Didkivský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reitinger Jiří - VEJVODA Jiří (N), ŽILAVÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V Nové Vsi se hraje hodně těžko, byť si zde Kájovští zuby vylámou, body si odsud neodvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů