Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Krumlova ve Vyšším Brodě


Branky


19

Domácí sice brzy prohrávali, ale zápas dokázali ještě v první půli otočit ve svůj prospěch. Ve druhé půli byl pak hodně agilní Tomáš Račák, který vsítil do sítě Slavoje hattrick a zasloužil se tak o vysoké vítězství Dynama poměrem 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj brzy vedl, ale domácí třemi góly skóre otočili

Slavoj vstoupil do utkání na půdě favorizovaného Vyššího Brodu výborně. Již ve druhé minutě poslal hosty do vedení povedenou střelou Roman Šára - 0:1. Vyrovnáno bylo po dvanácti minutách, kdy se prosadil svou čtvrtou brankou v sezoně Jiří Gondek - 1:1. Pak přišla první chvíle Tomáše Račáka, který ve třiadvacáté minutě rozvlinil síť za zády Bílého podruhé a domácí tak vedli 2:1. Netrvalo dlouho a Tomáš Dibďák zvyšoval pěknou ranou na 3:1. To se psala sedmadvacátá minuta. Do konce první půle už žádná branka nepadla a domácí tak po špatném startu stihli skóre otočit ve svůj prospěch během půl hodiny.

Račák zkompletoval hattrick

Po změně stran se do listiny střelců zapsal znovu agilní Tomáš Račák, jenž v šestapadesáté minutě zvyšoval už na 4:1. Kontaktní branky se českokrumlovští fotbalisté dočkali v minutě šestašedesáté, kdy na 4:2 snižoval svou druhou brankou v utkání Roman Šára. Dynamo má ale ve svých útočných řadách Tomáše Račáka, který devět minut před koncem zkompletoval hattrick a vyrovnal tak v tabulce střelců svého spoluhráče Michala Pěnčíka, který má po podzimu rovněž jedenáct zásahů na pažbě. Českokrumlovské trápení uzavřel v samotném závěru utkání šestou brankou v síti Bílého Radek Rousek a domácí Dynamo tak zaslouženě zvítězilo v poměru 6:2 a přezimuje na třetí příčce. To českokrumlovská "benfika" okupuje po podzimu přesý střed tabulky se čtrnácti body.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Syrovátka [-] , M. Pěnčík [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , R. Rousek [-] , J. Kohout [-] , J. Rohlík [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-] , D. Poláček [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] - A. Krák [-] , M. Radychovskyj [-] , J. Turek [-] , Z. Toman [-] , V. Tran [-] , M. Elfmark [-] , J. Čermák [-] , M. Paráček [-] , J. Toman [-]

ŽK: 3. M. Pěnčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - PROCHASKA Petr (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:00

Tip experta: výhra domácích

Domácí si budou chtít spravit chuť tipuji 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:19

Tip: výhra domácích