2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 13:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk slaví druhé vítězství v sezoně


Branky


22

S rozhodujícími brankami v posledních minutách se roztrhl v tomto kole pytel a nejinak tomu bylo i v tomto zápase. Domácí diváci totiž slavili v 87. minutě. Před tím ještě mohli shlédnout potyčku, která se neobešla bez červených karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Bláha poslal Frymburk do vedení

Nová Ves vstoupila do zápasu s větším procentem držení balónu na svých kopačkách, ovšem paradoxně jako první inkasovala. V deváté minutě centrovaný míč z pravé strany našel ve vápně Zdeňka Bláhu, který využil chyby stopera Kříže a otevřel skóre – 1:0. Následující minuty přinesly šance ke skórování na obou stranách, ovšem žádná se neujala. Ujala se až ta z devětatřicáté minuty, kterou měli hosté. Pouzar našel krásnou přihrávkou Slavomíra Smieška, který z pravé strany nedal brankáři šanci, když míč umístil přesně k tyči – 1:1. Ve zbylých šesti minutách už se nic podstatného neudálo a první půle tak skončila smírně.

Veverka trefil břevno, Petscher strhl vítězství na stranu Frymburku

Začátek druhého poločasu se hrál vyrovnaný fotbal. Po jeho dvou minutách však přišla na řadu potyčka mezi hráči obou celků. Hrozící protiútok Frymburku zastavil běžným faulem hostující Smieško, faulovanému Salzerovi se však zákrok nelíbil, a tak na Smieška naběhl. Smieška pak šel bránit spoluhráč Pouzar, který stejně jako Salzer uviděl červenou kartu.

 

Následující minuty přinesly velkou šanci Postla, který běžel sám z levé strany na brankáře domácích, obránce jej doběhl, tomu udělal Postl kličku, avšak svůj následný pokus poslal pouze do gólmana. Poté mohl poslat do vedení Novou Ves Veverka, ale jeho střela orazítkovala pouze horní tyč. Spálené šance hosty hodně nakonec mrzely, protože v 87. minutě přišel rychlý protiútok domácích po levé straně, Petr Petscher si navedl míč na střed vápna odkud umístěnou střelou k tyči rozhodl o třech bodech pro Frymburk.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Nenavázali jsme na výkon z předešlého zápasu, nebyli již tak přesní v souhře a hlavně důslední v obraně. Jedná se již o několikátou prohru o jeden gól v této půlce sezóny po gólu z posledních minut zápasu, s tím musíme něco udělat.



Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Fatura [-] - J. Salzer [-] - S. Budík [-] , P. Petscher [-] , P. Tichovský [-] , V. Tomka [-] , M. Glos [-] , D. Antl [-] , Z. Bláha [-] , B. Vágner [-] , Š. Boubelík [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , D. Kříž [-] , J. Anderle ml. [-] , P. Cába [-] , S. Smieško [-] , N. Frühbauer [-] - J. Pouzar [-] , J. Anderle st. [-] , L. Veverka [-] - J. Postl [-]

ŽK: 27. D. Kříž , 73. J. Šusta . ČK: 47. J. Salzer - 47. J. Pouzar .
Hráči zápasu: P. Petscher .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Marek Jan - MATÚŠ Lukáš (N), VEJVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 12:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 02:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:52

Tip experta: výhra domácích

Frymburk potřebuje body a budou se chtít dotáhnout na N. Ves, která je v tabulce před nimi. Pokud jim přijdou pomoci kluci z áčka, tak budou bodovat. N. Ves je ale bojový tým a bojuje do posledního hvizdu a navíc minulý týden vyprovodili Lipno . Frymburk si výhru urve.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 23:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 15:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:49

Tip: výhra hostů