P. Cába 10.
P. Sluka 47.
R. Kaprál 64. (p.)
V. Decarli 85.
R. Kaprál 87. (p.)
5:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

10.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyšel lépe favoritovi. Chvalšiny tak dále drží naději na půlmistra


Branky


10. P. Cába , 47. P. Sluka , 64. R. Kaprál (p.) , 85. V. Decarli , 87. R. Kaprál (p.) - 3. M. Pěnčík , 76. T. Račák (p.)
22

Chvalšiny dostaly na začátku duelu tvrdý direkt, avšak v dalších minutách byly jasně lepším týmem a i díky dvěma proměněným pokutovým kopům Kaprála berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od vyrovnání byli jasně lepším týmem

Zápas kola začal mnohem lépe pro hostující Dynamo, které šlo ve třetí minutě do vedení zásluhou Michala Pěnčíka, který využil nepřesné přihrávky domácího obránce Kamenského, získal míč a následně vsítil gól do prázdné brány – 0:1. Brankář Schwarz byl mimo své postavení, protože očekával přesnou přihrávku od svého obránce. Inkasovaná branka domácí tým probrala a rázem bylo Chvalšin plné hřiště. Svůj tlak domácí stupňovali a v desáté minutě zaslouženě vyrovnali, když Petr Cába uklidil míč do sítě razantní hlavičkou - 1:1. Kdyby první půle skončila o čtyři či pět branek pro Chvalšiny, nikdo by se nemohl divit, ovšem domácí pálili slepými, a tak první půle skončila nerozhodně.

Tři penalty za poločas, všechny proměněné

Po změně stran se brzy měnilo skóre. Ve 47. minutě poslal Chvalšiny do vedení Pavel Sluka2:1. Domácí měli i další šance, ale ty pochytal výborně chytající brankář Šesták. Po hodině hry přišel rozhodující okamžik zápasu, kdy se středem vyšebrodské obrany prokličkoval domácí kapitán Postl a byl faulován. Následný pokutový kop proměnil Radovan Kaprál a domácí tak vedli už o dvě branky – 3:1. Další minuty zápasu nic velkého nepřinesly a už to vypadalo na to, že si domácí dokráčejí k pohodovým třem bodům, avšak v 76. minutě přišla komplikace. Nejprve domácí brankář vyškrábl střelu z přímého kopu nad břevno, ale vzápětí udělal obrovskou minelu, kdy svým výkopem trefil pouze hostujícího útočníka, kterého následně domácí obrana poslala nedovoleně k zemi a pískala se penalta i na druhé straně. Míč si postavil Tomáš Račák a už to bylo jen o gól – 3:2. Poté hostující tým otevřel hru, a to byla voda na mlýn pro domácí Chvalšiny. Ty využily dva své brejky a po brankách Vojtěcha Decarliho a Radovana Kaprála, který proměnil i svou druhou penaltu v zápase, dokráčely k vítězství 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel, trenér: V.Brod k nám přijel s cílem nedostat gól. Když jsem je viděl ve Větřní, tak hráli pohledný fotbal. Ale u nás byli zaparkováni na vápně a vepředu osamocený Pěnčík. Takže se hrál fotbal na jednu branku. Naší nesoustředěností jsme obdrželi dva góly. Ale jsem rád, že jsme tentokrát dokázali hustou obranu pětkrát překonat. Teď se musíme dobře připravit na zápas v Malontech, kde se bude hrát o půlmistra soutěže.




Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
L. Schwarz [-] - V. Decarli [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - D. Poláček [-] , R. Bartoň ml. [-] , R. Rousek [-] , J. Rohlík [-] , T. Račák [-] , T. Dibďák [-] , J. Kohout [-] , M. Pěnčík [-] , D. Poláček [-] , F. Klíma [-]

ŽK: 37. R. Bartoň ml. .
Hráči zápasu: V. Decarli , M. Postl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - VARGA Marián (N), ČAREK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 12:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 02:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:52

Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny si dojdou pro jasnou výhru. Budou chtít odčinit prohru ve Křemži a V. Brod přejedou rozdílem třídy.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 23:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 15:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:39

Tip: výhra domácích