Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

3x Anderle a domácí Nová Ves slaví výhru nad Lipnem


17

Lipno přijelo do Nové Vsi jako favorit, protože se vyhřívalo na druhém místě tabulky. Nová Ves naopak na 9. příčce. Navzdory všem papírovým předpokladům, domácí utkání ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr poločasu patřil domácím

Už v prvních minutách bylo vidět, že Lipno nebude mít v Nové Vsi body zadarmo. Domácí drželi s hosty krok a možná byli i o trochu lepší. Za svou zvýšenou aktivitu, a hlavně zlepšenou hru byli odměněni v osmnácté minutě, kdy Jiří Anderle starší postupoval sám do vápna, obešel dva bránící hráče a umístěnou střelou k tyči poslal domácí do vedení – 1:0. Poté se na branku čekalo až do 40. minuty, kdy předvedli pěknou souhru oba domácí defenzivní záložníci, Smieško nacentroval z pravé strany do vápna, kde hlavou zakončoval do brány Jiří Anderle mladší2:0. Dvě minuty nato přidali domácí další branku. Přesný pas Postla uklidil do sítě Jiří Anderle starší, který se tak zapsal mezi střelce podruhé v zápase – 3:0. Více se do poločasové přestávky nestalo a domácí tak vedli v půli o tři branky.

Loucký brzy odpověděl na branku

Po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal. Po hodině hry pak přišel kontaktní gól lipenského týmu. Na hranici vápna se dostal k míči Michal Koutský a krásnou ranou do horních pater branky snížil na 3:1. Z kontaktní branky se však hosté radovali pouhé čtyři minuty, protože v pětašedesáté minutě skórovali domácí. Opět akce z pravé strany a následná střela Pouzara, kterou gólman Dočkal vyrazil pouze k nohám Václava Louckého, který už neměl problém uklidit míč do branky – 4:1. Poté už se utkání pouze dohrávalo a žádné větší šance k vidění nebyly. Nová Ves tak po necelém měsíci oslavila třetí výhru v sezoně.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Konečně náš tým ukázal, že také umí hrát fotbal. Došlo ke změnám v sestavě, které přinesly klid do rozehrávky a zakončení, což přineslo důležité tři body. Pokud takovou hru předvedeme i v dalším kole ve Frymburku, nebojím se o výsledek zápasu.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Šusta [-] , D. Kříž [-] , P. Cába [-] , J. Anderle ml. [-] , S. Smieško [-] , N. Frühbauer [-] - L. Veverka [-] , J. Pouzar [-] , J. Anderle st. [-] - J. Postl [-]

FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - T. Kordík [-] , P. Sládek [-] , L. Fenc [-] , M. Hamburg [-] , M. Schober [-] , O. Panský [-] , M. Koutský [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , E. Pač [-]

ŽK: 14. P. Cába , 59. V. Loucký - 45. P. Březina , 50. Z. Skípala , 86. M. Víšek .
Hráči zápasu: J. Anderle st. .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - VEJVODA Jiří (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 12:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 21:22

Tip experta: remíza

Lipenští jsou ve skvělé formě a minulý týden doma naložili Kájovu šest gólů. V Nové Vsi jsou zápasy těžké (pro mě určitě), ale Lipenští si minimálně jeden bod odvezou.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:40

Tip: výhra hostů