Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla! Nová Ves neudržela poločasové vedení 2:0 a odjíždí z Krumlova bez bodu


Branky


17

Zajímavý duel se hrál v Českém Krumlově, kam přijela Nová Ves. Hosté vedli v poločase o dvě branky, ale zápas nakonec prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru poločasu dvakrát udeřili...

První poločas byli lepší hosté z Nové Vsi, kteří si vytvořili i několik větších šancí. Tu největší měl Pouzar, který unikal sám na brankáře Slavoje, ale neproměnil. Na druhé straně pak zvonila za zády Černého tyč.

 

Na první branku zápasu se čekalo až do osmatřicáté minuty, kdy po pravé straně utekl Postl, přetaženým centrem našel Jana Pouzara, který umístil míč na zadní tyč a hosté tak vedli 0:1. Hosté stihli ještě do přestávky skórovat podruhé. Po autu z pravé strany se hosté dostali ke střele, tu brankář Bílý vyrazil pouze k nohám Vlastimila Březiny, jenž pohodlně do prázdné brány zvýšil na poločasových 0:2.

...o své vedení však brzy také přišli a následně ještě jednou inkasovali

Nejhorší možný poločasový výsledek se potvrdil a hosté pomalu ale jistě začali ztrácet pevnou půdu pod nohama. Sníženo bylo v jednapadesáté minutě, kdy domácí předvedli akci po levé straně a následný centr uklidil Miroslav Elfmark do sítě – 1:2. Vyrovnáno bylo o pět minut později! Nachlazený brankář Černý si nedokázal poradit s lehkou střelou Davida Smolena, která mu prošla skrz rukavice až do sítě a bylo srovnáno 2:2. V 70. minutě pak dokázali domácí dokonat obrat zásluhou Jiří Čermáka3:2. Domácí ve druhé půli Novou Ves jasně přehráli a skóre mohlo být i vyšší. Brankář Nové Vsi však svůj tým několika skvělými zákroky držel stále ve hře. Osudovým momentem druhé půle byla však zřejmě šance Postla s Březinou, kteří postupovali krátce po zahájení druhé půle dva na jednoho, avšak kombinaci nevyřešili dobře, a tak z toho nic nebylo.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Martin Pils, absentující kapitán: Pro zranění jsem nenastoupil do utkání a ani nevím, zda ještě vůbec letos nastoupím. A co bych k zápasu řekl? První půli jsme absolutně zaspali! Druhý poločas se hrál v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli! Musím pochválit celý mančaft za bojovnost.

FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Po prvním poločase jsme neproměnili důležitou šanci, od které to s námi šlo bohužel z kopce. Přišla nějaká zranění a donucené rotace, což nahrálo domácím. Bohužel na to se ale nemůžeme vymlouvat a musíme zabrat ve zbylých kolech, jinak skončíme na konci tabulky.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
F. Bílý [-] - T. Bohatý [-] - D. Smolen [-] , M. Brož [-] , V. Domin [-] , M. Elfmark [-] , J. Čermák [-] , D. Trapl [-] , M. Paráček [-] , J. Toman [-] , M. Ješina [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - S. Smieško [-] , R. Klein [-] , D. Kříž [-] , M. Jamrich [-] , J. Šusta [-] , J. Anderle ml. [-] - L. Veverka [-] , J. Pouzar [-] - V. Loucký [-] , J. Postl [-] -

ŽK: 86. V. Domin - 64. J. Pouzar , 75. S. Smieško .
Hráči zápasu: V. Domin , M. Elfmark - J. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - TŮMA František (N), CÁBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 22:29

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 05:10

Tip experta: remíza

Hrozně těžký zápas na tipování.

Záleží jak se obě mužstva sejdou a proto kříž.
Na penalty vyhraje Krumlov.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 11:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 15:14

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Krumlov na domaci půdě neprohráva