4:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přídolí padlo i popáté a je stále poslední


Branky


52. J. Postl , 65. J. Pouzar (p.) , 75. J. Anderle ml. , 81. J. Pouzar - 49. P. Mittasch
23

Po bezbrankové první půli otevřeli skóre hosté. Domácí však čtyřmi góly utkání otočili ve svůj prospěch a slavili druhou výhru v sezoně. Hosté z Přídolí tak stále čekají na nějaký bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla plná nepřesností

Hostující celek přijel pouze v deseti lidech a na hřišti to bylo od prvních minut znát. Domácím se ale nedařilo bránící Přídolí překonat. Nové Vsi chyběl klid na kopačkách a vidina zdánlivě jednoduchých třech bodů je svazovala. V první půli tedy recept na svého soupeře nenašli a do kabin se tak šlo smírně za bezbrankového stavu.

Ve druhém dějství začaly padat branky

Po změně stran přišel první gól utkání. Ve 49. minutě se prosadili doposud bezzubí hosté, kteří zahrávali autové vhazování, domácí Pouzar nepohlídal Pavla Mittasche, který hlavičkou z malého vápna otevřel skóre – 0:1. Domácí se díky inkasované brance probrali a zlepšili se ve většině aspektech. A tři minuty po inkasované brance dokázali srovnat krok. Anderleho centr z levé strany poslal hlavou do sítě Jan Postl – 1:1. Následně mohli jít domácí do vedení, ale Pouzarův přímý kop skončil pouze na tyči. V pětašedesáté minutě se Novoveští dočkali. Brankář Přídolí fauloval ve vápně Postla a nařízenou penaltu proměnil Jan Pouzar – 2:1. O deset minut později vedli domácí už o dvě branky. Trestný kop Veverky vyrazil gólman pouze k nohám Louckého, jenž před bránou našel Jiřího Anderleho mladšího, který poslal míč do sítě potřetí – 3:1. Poslední branku utkání vsítil Jan Pouzar v jednasedmdesáté minutě po střele k pravé tyči a domácí si zaslouženě připsali tři body za vítězství 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Bohužel kluci z Přídolí přijeli pouze v deseti, ale i tak nám dělali problémy. Naše hra byla plná nepřesností a zbytečných ztrát, až po gólu jsme se trochu chytli a skóre otočili. Jsme rádi že jsme utkání proti neoblíbenému soupeři nakonec zvládli.




Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - S. Smieško [-] , J. Šusta [-] , R. Klein [-] , J. Anderle ml. [-] - A. Varon Iza [-] , L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Pouzar [-] , J. Vejvoda [-] - V. Loucký [-]

TJ Sokol Přídolí
J. Písko [-] - J. Písko [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-] , J. Písko [-] - P. Kučera [-] , D. Pavlis [-] , M. Růzha [-] , P. Mittasch [-] - P. Gamba [-]

ŽK: 59. L. Veverka , 86. J. Šusta - 59. J. Písko .
Hráči zápasu: J. Pouzar , J. Postl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - VEJVODA Jiří (N), POUZAR Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Martin Pils
Tip experta: výhra domácích

Pan Anderle vymyslí taktiku na Přídolské a vyhrají rozdílem třídy. Tipuji 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích