R. Kaprál 29. (p.)
R. Chmelař 90. (vl.)
2:1
(1:1)
45. R. Klein
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté sahali po bodu, ale Chmelař si v nastaveném čase vstřelil nešťastně vlastní gól


Branky


29. R. Kaprál (p.) , 90. R. Chmelař (vl.) - 45. R. Klein
19

Vyrovnaný zápas se hrál ve Chvalšinách, kam zavítala Nová Ves. Derby se ve druhém poločase vyostřilo a hostující Anderle st. uviděl dokonce červenou kartu. Nerozhodný stav poté nešťastně změnil Chmelář...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaprál vstřelil třetí gól v sezóně

Utkání nezačalo pro hostující celek dobře. Prvním smolným zraněním bylo zranění Frühbauer. Toho sice nahradil Jiří Anderle starší, ale ten byl u druhého smolného momentu Nové Vsi, a to když Cába postupoval sám na brankáře Černého, Anderle st. ho zatáhl za dres a pískala se pětka. Míč si postavil Radovan Kaprál a svým třetím gólem v sezóně otevřel skóre – 1:0.

 

Vyrovnání mohlo přijít po trestném kopu Pouzara, ale jeho pokus fantasticky vytáhl Schwarz. Hosté se dočkali až v samotném závěru první půle. Po rohovém kopu se dokázal prosadit Rudolf Klein a do kabin se tedy odcházelo za nerozhodného stavu – 1:1.

Chmelař si vstřelil vlastní gól a poslal tři body domácím

Druhé dějství bylo po všech směrech vyrovnané. Na těžkém terénu bylo k vidění spoustu soubojů o každý metr čtvereční, a díky tomu ubývalo šancí. Velká spousta soubojů byla písknuta jako faul, což se postupem času přestalo líbit hostujícímu J. Anderlemu, který nejprve uviděl za své protesty žlutou kartu, ta ho však nezastavila v nedovolené hře, tři minuty nato fauloval a rozhodčí Komzák mu ukázal druhou žlutou kartu, za což následovala karta červené barvy. Hosté v deseti mužích bránili nerozhodný stav, a když už to vypadalo, že se budou body dělit, tak domácí udeřili v nastaveném čase. Chvalšinští postupovali po levé straně, střelu Černý sice chytil, ale míč se odrazil do Chmelaře, který si tak v 93. minutě nešťastně vstřelil vlastní gól – 2:1. Domácí tak s velkým štěstím berou tři body.



Ohlasy k zápasu



FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Zápas jsme si bohužel na těžkém terénu prohráli sami. Udělali jsme několik nesmyslných chyb, které vedly k oběma gólům a ke smolnému závěru zápasu. Nezbývá nám než smůlu prolomit v domácím zápase s Přídolím.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
L. Schwarz [-] - J. Friš [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , Z. Ginzel ml. [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - N. Frühbauer [-] , R. Klein [-] , R. Chmelař [-] , J. Anderle ml. [-] , J. Šusta [-] , S. Smieško [-] - L. Veverka [-] , T. Březina [-] , J. Pouzar [-] - V. Loucký [-] -

ŽK: 36. J. Fic , 56. R. Kaprál , 70. T. Holas - 27. J. Anderle ml. , 35. V. Loucký , 75. J. Anderle st. , 87. J. Šusta . ČK: 78. J. Anderle st. .
Hráči zápasu: L. Schwarz , P. Cába - R. Klein , J. Šusta .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - PARÁČEK Lukáš (N), POSTL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny se po prvním selhání zvedly a nadělují, nadělí i Nové vsi, když jim opět nepomůže Janda, to pak budou mít Chvalšiny těžší. (smích)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích