Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Nové Vsi pro domácí! Pouzar dal hattrick


Branky


20

Jen 15% tipujících tipovalo vítězství Nové Vsi. Ta po svém pádu z 1.B třídy podlehla v prvním kole Křemži. Proti Malontům už si však spravila chuť a výraznou měrou k tomu přispěl Jan Pouzar, který vsítil hattrick. Diváci se v Nové Vsi opravdu nenudili. Už v osmé minutě viděli totiž tři branky, a to nebylo zdaleka vše… 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během osmi minut

První branka utkání padla už ve čtvrté minutě, kdy domácí obrana propadla v pokutovém území po autovém vhazování a Mykola Kravets otevřel skóre – 0:1. Tři minuty nato se hosté prosadili podruhé, kdy tečovaná střela z hranice vápna od Adriana Kotlára skončila za zády Černého – 0:2. Domácí odpověděli ihned po rozehrání, kdy Lukáš Veverka vyřešil svůj únik technickým obstřelem na zadní tyč – 1:2.

 

Ve 29. minutě bylo vyrovnáno! Zpětná přihrávka od Veverky našla Jana Pouzara, který střelou k tyči srovnal na 2:2. Tentýž hráč o pár desítek vteřin později otočil skóre, když si sám vybojoval míč, tak, že ho vypíchl hostujícímu stoperovi na půlce hřiště a šel sám na gólmana, kterého dokázal překonat – 3:2. Další branka mohla padnout z penalty, tedy kdyby ji rozhodčí po sporné situaci pro Malonty odpískal, nestalo se tak. Gól nepadl ani po střele Postla, který halfvolejem z hranice vápna orazítkoval břevno. V divokém prvním poločase už ale více branek nepadlo a do kabin se tak šlo po překvapivém obratu domácího celku za stavu 3:2.

Domácí se trefili ještě třikrát, hosté pouze jednou

 Druhý poločas začal únikem Louckého, který však zakončoval mimo. Třetí branku v utkání zapsal v 55. minutě Jan Pouzar, který proměnil pokutový kop nařízený za ruku ve vápně. Čistý hattrick znamenal vedení Nové Vsi 4:2. V 74. minutě se domácí radovali znovu! Dlouhý míč od Sekery hostující obránce promáchl a Václav Loucký tak postupoval sám na Bílého, kterého obstřelil k pravé tyči a bylo to 5:2.

 

Poté se trefili také hosté, kteří zásluhou nejlepšího střelce soutěže Kravetse snížili na 5:3. Poslední slovo však měli domácí, kteří v 80. minutě vstřelili šestou branku. Nejlepší hráč utkání Pouzar vybojoval trestný kop, sám ho kopal a orazítkoval břevno. Míč padl na malé vápno, kde jej vyboxoval Bílý pouze k Ondřeji Švarcovi, který hlavou uzavřel gólový účet zápasu na konečných 6:3.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nová Ves - Brloh
Václav Loucký, hráč: Jsme rádi, že jsme se po prvním neúspěšném zápase zvedli a předvedli, že taky umíme hrát fotbal. Naštěstí nás nepoložily ani rychlé góly do naší sítě, na které jsme dokázali odpovědět a utkání otočili na naší stranu. Teď nás čekají dva venkovní zápasy. Prvním je Kájov, proti kterému je to vždy těžké, ale i tak jedeme obhájit dnešní tři body.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený, vedoucí mužstva: Zápas pro nás začal velmi dobře, během šesti minut jsme vedli dva nula. Pak jsme ale svými hrubými chybami nechali domácí zápas otočit. Prostě takový zápas blbec, který se občas stane. Ještě musím ale podotknout, že výsledek výrazně ovlivnil hlavní rozhodčí, který nám neuznal dva regulérní góly



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - R. Klein [-] , O. Švarc [-] , J. Anderle ml. [-] , P. Cába [-] , J. Šusta [-] , N. Frühbauer [-] - J. Pouzar [-] , A. Varon Iza [-] , L. Veverka [-] , J. Postl [-] -

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , T. Valiček [-] , M. Vančura [-] , A. Olah [-] , M. Kravets [-] , J. Doubrava [-] , J. Barták [-]

ŽK: 66. J. Klein - 21. M. Vančura .
Hráči zápasu: J. Pouzar - M. Kravets .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Janda Jaroslav - VEJVODA Jiří (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Michael Kellinger
Tip experta: remíza

Jediný zápas kola, který by podle mě mohl skončit remízou. Bonusový bod za penalty vybojují Malonty.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů