Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasný zápas se proměnil v drama, Černý Dub zdolal Chrášťany


Branky


29

Homole – V první půli sobotního utkání 4. kola se prosadil pouze Černý Dub, který odcházel do kabin s tříbrankovým náskokem. Jenže hosté se ve druhém poločase zvedli a zápas zdramatizovali, na body to ovšem nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo zdánlivě rozhodnuto

První poločas začali mnohem aktivněji domácí, když drželi míč na svých kopačkách hosty k vážnějším situacím pouštěli málokdy. První pokus o vstřelení branky měl Švercl, když v 8. minutě vychytal jeho přímý kop Lhotka. O pět minut později se k přímému kopu postavil opět Michal Švercl a tentokrát Lhotku prostřelil - 1:0. V 18. minutě padla další branka Michal Švercl se postavil k dalšímu přímému kopu a vymetl Lhotkovi pavučiny - 2:0. Hosté se do šancí dostávali z těžka, protože obrana domácích fungovala výborně. Hauser tak čelil jen střelám z větší vzdálenosti, ale bez větších problémů je pochytal. Po krásné kombinaci, ve  43. minutě zvýšil vedení domácích Jaroslav Zedek, když dostal přihrávku od Schneidera a sám proti brankářovi uklidil míč do sítě - 3:0.

Domácí po divoké přestřelce získali tři body

Druhý poločas byl opět v režii domácích, kteří drželi míč, ovšem hosté začali hrozit z brejků a zapás tak dostal dramatický spád. Nejprve se v 58. minutě prosadil Josef Vomáčka, když utekl domácím obráncům a na dvakrát překonal Hausera - 3:1. V 65. minutě musel Hauser zasahovat po střele Vomáčky. V 77. minutě domácí vedli pouze o jednu, Josef Vomáčka si naskočil na centr a hlavou se nemýlil - 3:2. Domácí se nezalekli a v 79. minutě se po Zedekově rohu prosadil David Schneider - 4:2. Domácí si zápas zbytečně zdramatizovali, když v 83. minutě Malovec přihrával malou domů Hauserovi, Petr Kremsa však jeho přihrávku vystihl a ranou k tyči snížil stav - 4:3. Zbytek zápasu si domácí pohlídali a tak všechny body zůstávají v Černém Dubu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Tomáš Bakalář (hráč): První poločas byl z naší strany bezchybný. Hrálo se do nohy v pohybu a bez chyb. Výsledek 3:0 toho byl jasným důkazem. Ve druhém poločase jsme přestali hrát a soupeři jsme dovolili snadno skórovat. Konec zápasu jsme si už naštěstí pohlídali a můžeme si tak připsat druhou podzimní výhru.




Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - T. Bakalář [-] , V. Karafiát [-] , M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , V. Welser ml. [-] , R. Hojda [-]

TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - L. Polida [-] , M. Jedlička [-] , M. Zeman [-] , M. Drozd [-] - J. Vomáčka [-] , M. Boháč [-] , J. Vomáčka [-] - P. Kremsa [-] , P. Příhoda [-] , O. Bahleda [-]

Hráči zápasu: M. Švercl , J. Zedek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - CHMELA Tomáš (N), DROZD Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Jelikož minulou sezonu hosté dokázali prohrát s béčkem Dubu, předpokládám, že domácí nebudou mít sebemenší problém a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích