Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2018 17:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice si odvezly "bůra"


Branky


18

Do Lomnice přijely Třebětice netradičně v pátek, které za minulý zápas braly bod po přestřelce v Olešnici. Lomnice svůj domácí zápas zvádla a zaslouženě vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v prvním poločase

Do utkání lépe vstoupila Lomnice, když se po faulu na Melichara kopala penalta a hostující brankář Koupil viděl za faul žlutou kartu. Ve 22.minutě dokázaly Třebětice vyrovnat po standartní situcaci, trefil se Kelbler. Ve 26.minutě se po odrazech ve vápně se prosadil Melichar Do konce prvního poločasu už gól nepadl a do kabin se šlo za stavu 2:1.

Druhý Lomnice zvýšila náskok

Třebětice chtěly zápas vyrovnat, ale Lomnice trestala z brejkových situací dokázala 3x skórovat, když se 2x trefil Prášek a ještě jednou Melichar.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Petra Marsová (vedoucí mužstva): V 5.minutě jsme se z penalty ujali vedení, po faulu na Melichara. Konečný výsledek 5:1, ale obrazu celé hry neodpovídal. Po proměněné penaltě nás soupeř začal přehrávat svým důrazem a svými standartními situacemi si vytvořil několik gólových šancí, z nichž padl i vyrovnávací gól. Díky šťastnému odrazu míče se nám podařilo převrátit skóre v náš prospěch ještě v prvním poločase. Ve druhé půli jsme díky brejkovým situacím do unavené obrany soupeře vstřelili ještě další tři branky a tím rozhodli o našem vítězství.




Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
M. Hučík [-] - V. Božovský [-] , M. Prášek [-] , M. Šálený [-] , R. Němec [-] , P. Krejník [-] , V. Melichar [-] , M. Šachl [-] , J. Šnorek [-] (78. T. Janda [-] ) , P. Hrubý [-] (60. M. Dušák [-] ) , L. Čáp [-] (48. T. Kabele [-] )

FK Sokol Třebětice
P. Koupil [-] - T. Chvátal [-] , J. Černý [-] , V. Novák [-] (57. B. Novák [-] ) - T. Zejda [-] , P. Kelbler [-] , V. Bastl [-] - P. Bastl [-] (77. D. Kelbler [-] ) , M. Šťastný [-] - V. Habr [-] (34. V. Pokorný [-] ) , S. Habr [-]

ŽK: 39. P. Hrubý , 84. P. Krejník - 4. P. Koupil , 24. P. Kelbler , 84. J. Černý .
Místo: Lomnice nad Lužnicí. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích