2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 13:30

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice si připisují první body


Branky


27

Cehnice se konečně dočkaly a připisují si první body, když se minutu po hvizdu rozhodčího ve druhém poločase trefil Pavel Krejsa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byla remíza

Cehnická chuť jít za vítězstvím byla zřejmá od samého začátku. Domácí byli aktivní, snažili se dostat do šancí a Prachatice jen složitě hledaly odpověď na domácí ofenzivní styl. Cehnicím se dařily přihrávky, Hovorka ve středu hřiště vyhrával spoustu soubojů a kraje zásobovaly útočníky velice dobrými přihrávkami.

Do první šance se dostal Šebesta, kdy postupoval z úhlu na branku, prostřelil i brankáře, ale střela se stočila vedle. Další šanci pak připravil Šebesta pro Krejsu, který z malého vápna nedal míči dostatečnou razanci, a stále to tak bylo 0:0. Cehnická obrana v čele s Ondrou Martínkem a Frčkou pracovala velice zodpovědně a nepouštěla soupeře na dostřel domácí branky. V 17. minutě si domácí vybrali slabší chvilku a při ne příliš povedené konstruktivní rozehrávce ztratili míč a hosté snadno zakončili rychlý brejk do otevřené obrany Janem Lukešem.

Tentokrát domácí ale inkasovaná branka ze 17. minuty nepoložila. Věděli, že jsou lepší, měli více šancí a stále se tlačili do zakončení. Ke střele se po individuální akci dostal Prokeš, ale neprostřelil hostujícího brankáře po zpětné kličce na střed hřiště. Ani Šebesta nedokázal při přihrávce od Hovorky dosáhnout na hezkou přihrávku a chyběly mu centimetry, aby skóroval. Pak se musel při ojedinělé šanci hostí vyznamenat Vosecký, kdy Prachatice zakončily rychlý brejk, a domácí brankář chytil střelu, která z několika metrů mířila k šibenici.

Ve 27. minutě si pak řekl o balón Frčka a načechral ho do vápna, kde si ho našel důrazný Hovorka a hlavou překonal v souboji hostujícího brankáře 1:1. V tu chvíli všichni věděli, že je Cehnice zpět v zápase. Mára se snažil o centry ze strany, ale brankou ani několik rohů neskončilo. Poslední šanci mohl mít v první půli Šebesta, ale pěknou kolmici od Pletky nedokázal zpracovat a míč mu uskočil až k hostujícímu brankáři. 

Dvě červené pro Prachatice B

 

Hned na začátku druhého poločasu se však situace změnila. Mára poslal z poloviny hřiště milimetrovou přihrávku do běhu Krejsovi, který ve skluzu překonal hostujícího brankáře. Tento gól předznamenal parádních 15 minut, které Cehnice následně měly. Do šancí se dostali postupně Pletka, Hovorka a několikrát Vaněk, ale ani jeden z nich nedokázal prostřelit mladého gólmana hostí Martina Váši. Pletka dokonce dal gól, avšak při střele se nacházel v postavení mimo hru a rozhodčí zapískal ofsajd. 

Cehnickou největší šanci měl následně po přihrávce od Pletky ze středu hřiště Pepa Čech, levou nohou velice dobře vystřelil, míč brankář jen s obtížemi vyrazil na Vaňka, který ale svou dorážku nedokázal dostat mezi tři tyče a přestřelil. Při tomto zakončení se zranil a musel střídat.          

Následně se nechal po obyčejném faulu na půlce vyloučit hostující hráč, který z bezprostřední blízkosti častoval rozhodčího vulgárními výrazy. Místo stupňování převahy a vstřelení uklidňující branky však domácí začali hrát složitě a do šancí se moc nedostávali. Přesilovka domácím spíše ublížila, protože vypadli z tempa a spíše hlídali výsledek. Zbytečné bylo i druhé vyloučení hostujícího hráče, kdy chytil na útočné půlce Máru za dres, a následovala druhá žlutá karta, která ho poslala pod sprchy. S dvojnásobnou přesilovkou si také domácí nevěděli rady. Cehnický aktivní styl zmizel a spíše se domácí báli o výsledek. Soupeř Cehnice sice šance neměl, přesto mohl padnout nějaký zbytečný gól třeba ze standardky. To se ale nestalo a Cehnice slaví první body v sezóně.

 

Sokol Cehnice: „V sobotu k nám přijel celek Prachatic. V soutěži s námi hraje jejich béčko, ale vzhledem k tomu, že A-tým hrál v neděli, nevěděli jsme, co přesně očekávat. Tým Prachatic je velmi mladý a stejně jako my nezačal sezónu příliš úspěšně. Pro nás bylo nutností v sobotu vyhrát, abychom se udrželi v kontaktu se středem tabulky. Nakonec jsme si připsali první výhru v letošním ročníku. Doufáme, že body potvrdíme hned v dalším kole v Oseku.“

 

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - O. Martínek [-] , M. Martínek [-] (69. P. Řehoř [-] ) , P. Pletka [-] , P. Hovorka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , P. Šebesta [-] (46. V. Vaněk [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Prokeš [-] (56. V. Turek [-] ) , L. Čech [-] (46. J. Čech [-] )

FK Tatran Prachatice B
M. Váša [-] - O. Kochma [-] , J. Tesař [-] (46. V. Sova [-] ) , J. Šandera [-] , F. Kolda [-] , M. Kotrch [-] (73. J. Gerhart [-] ) , V. Šabršula [-] , O. Váša [-] (35. T. Had [-] ) , D. Lachkovič [-] , J. Lukeš [-] , M. Grametbauer [-] (46. P. Hrabák [-] )

ŽK: 41. P. Krejsa , 87. J. Bízek - 41. D. Lachkovič , 43. J. Šandera , 60. J. Lukeš , 71. M. Kotrch . ČK: 65. V. Šabršula , 75. J. Šandera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŠEK Jan - VEJČÍK Vít, MAROUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, vyhraje bojovné a fotbalovější mužstvo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích