Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov nad Vltavou si v Loučovicích otevřel střelnici


Branky


26. J. Toth , 43. J. Toth - 5. J. Gruber , 15. J. Gruber , 16. J. Staněk , 20. F. Pokorný , 43. F. Pokorný , 52. J. Lísal , 57. J. Gruber , 76. F. Pokorný (p.)
29

Domácí tým nezvládl další domácí utkání. Tentokrát odešel s pořádným debaklem, který jim uštědřil hostující Boršov nad Vltavou. Tabulka se už pomalu rozděluje a Loučovice se tak bohužel pro ně dostávají do společnosti týmů, které se v letošní sezoně budou rvát o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po dvaceti minutách už o čtyři branky

Domácí Loučovice nezačali zápas vůbec dobře. Už ve 4. minutě se prosadil hostujicí Jan Gruber a poslal hosty do vedení 0:1. O pár minut později se Jan Gruber radoval podruhé, když zvýšil na 0:2. Za necelou minutu bylo pro domácí ještě hůře. to se trefila letní posila ze Sedlece Jiří Staněk a bylo to 0:3. Vynikající úvodní dvacetiminutovku hostů dovršil Filip Pokorný, který dal už na 0:4. Domácí tým byl v šoku, hostující tým sií na jejich hřišti dělal co chtěl a navíc to vypadalo, že zápas je už po dvaceti minutách rozhodnut. Dominanci hostí utnul domácí Jakub Toth, který snížil na 1:4. Krátce před odchodem do kabin to vypadalo, že se domácí přeci jen do zápasu vrátí, když znovu Jakub Toth rozjásal domácí příznivce a snížil na 2:4. Veškeré naděje domácích, ale rychle utnul znovu Filip Pokorný, který vrátil klid na kopačky hostí a zažehnal jakýkoliv možný kolaps svého týmu brankou na 2:5. Do kabin se tak šlo za tříbrankového náskoku hostů z Boršova mad Vltavou.

Boršov nad Vltavou nastřílel domácím osum branek

Druhý poločas si už Boršov zkušeně hlídal. A navíc se mu podařilo přidávat další branky. Domácím se nic nedařilo a v koutku duše by se viděli nejlépe už po zápase v kabinách. V 52. minutě zvýšil hostující celek už na 2:6, kdy se trefil Jakub Lísal. O pět minut později završil hattrick Jan Gruber a bylo to 2:7. A nebyl to jediný hattrick v tomto zápase. Ten svůj dovršil i Filip Pokorný, který z penalty navýšil na 2:8. Tímto výsledkem už zápas skončil a domácí celek má nad čím přemýšlet. Navíc domácí mají na svém kontě pouze pět bodů a za týden je čeká zápasn a hřišti Netolic, které doma body neztrácejí. Hostující cele salví vysokou výhru a za týden doma přivítá Frymburk.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Radek Večerník: Bez komentáře!!!!!




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - R. Papaj [-] , T. Dostál [-] (65. J. Hošek [-] ) , J. Žák [-] , J. Matulík [-] , V. Dudla [-] , J. Havierník [-] , V. Matulík [-] , L. Sojka [-] , J. Černý [-] (20. J. Fejtek [-] ) , J. Toth [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , J. Staněk [-] (79. R. Kofroň [-] ) , E. Lepša [-] , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] (63. L. Soukup [-] ) , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Havlíček [-] , A. Matoušek [-] , F. Filištein [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOČEK Petr - KABELE Tomáš, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Adam Kvasnička
Tip experta: výhra hostů

Zde si odvezou hosté všechny tři body.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů