3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov poprvé prohrál, nad jeho síly byla rezerva Malše Roudné


Branky


36

Boršov nad Vltavou má za sebou výborný vstup do soutěže. Po dvou výhrách nad těžkými soupeři ho čekal další nepříjemý sok. To Malše Roudne B mělo po dvou zápasech na svém kontě pouze bod a potřebovalo konečně zabrat a vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Pokorný poslal hosty do vedení

První půle začala hodně opatrně z obou stran. Domácí byli sice více na míči, ale hosté dobře posouvali obranný blok a nepouštěli domácí do šancí. Nakonec se Roudné dostalo do první šance, když Vogl po rohovém kopu nepřetlačil brankáře Bublíka. Poté se do hry začali dostávat hosté, domácí jim nechávali prostor a nebo zbytečně faulovali. Po faulu Tibitanzla na rohu vápna zahrál skvěle přímý kop Šefčík a Filip Pokorný hlavou nedal Hošnovi šanci 0:1. Do poločasu byl obraz hry stejný. Jediná výraznější akce byla po ose Budín - Šolc - Vlk, kdy poslední jmenovaný protáhl Bublíka střelou zpoza vápna. To bylo v prvním poločase vše a do kabin se odcházel spokojenější tým Boršova nad Vltavou.

Perfektní obrat domácích režíroval zkušený Libor Šolc

Do druhé půle udělalo Malše jednu změnu, Svobodu nahradil dorostenec Míča. Druhý poločas začali lépe hosté z Boršova nad Vltavou. Už v 50. minutě se dostal do šance Jindřich Šefčík a obstřelem k tyči zvýšil na 0:2, pro hosty. O čtyři minuty později mohl zasadit smrtící úder Pokorný. Po kombinaci se k němu dostal balón na malé vápno. Nikým neobtěžovaný měl čas si balón sklepnout a vypálil. Míč však v bráně neskončil díky skvělému reflexivnímu zákroku Jiřího Hošny. Od tohoto momentu se utkání začalo otáčet. O tři minuty později dostal prostor na středu hřiště Míča. Balón si připravil na střelu levou nohou a vypálil. Bublík balón neudržel a dobíhající Libor Šolc neměl problém míč dorazit do sítě 1:2. Domácí převzali otěže zápasu a tlačili se za vyrovnáním. To se podařilo v 80. minutě, kdy aktivní Míča obešel na středu hřiště protihráče a mezi stopery prostrčil na zkušeného Libora Šolce. Ten zkušeně obstřelil Bublíka a mohl jít slavit. Obrat Roudné dokonalo v 85. minutě. Po faulu na Vogla ze strany vápna, zahrál razantně přímák Libor Šolc, balón si našel Martin Lerch a hlavou uklidil míč pod břevno 3:2. Hosté už do konce nestihli srovnat a tak od Malše odjížděli bez bodu. Domácí celek dosáhl poprvé v sezoně na tři body a v příštím kole ho čeká zápas na hřišti Netolic. Boršov poprvé v sezoně prohrál a příští kolo ho doma čekájí Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Do zápasu jsme šli s proměněnou sestavou, chyběli nám Krámář, Votava, Vrábek a od začátku nemohl nastoupit Rezek. První půli jsme byli více na míči, ale dělali jsme zbytečné chyby a fauly. Do druhé jsme nastoupili bez důrazu a přišlo potrestání. Po mém zákroku jsme se zvedli, začali hostům zatápět a vyústili z toho tři branky. Chci pochválit chlapy, že nesložili zbraně a ukázali vůli po výhře.

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Zápas se mi nehodnotí moc dobře, o body jsme se připravili naší hloupostí a nedisciplinovaností. Roudné je favorit soutěže a pro nás je každý zápas těžký. Do 60. minuty jsme podávali dobrý výkon, pak jsme nepochopitelně přestali hrát a domácí tým toho využil. Nicméně je to teprve třetí kolo, nic se neděje a jedeme dál.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - L. Šolc [-] , F. Šantrůček [-] , F. Budín [-] , M. Vlk [-] (90. J. Rezek [-] ) , B. Vogl [-] , R. Svoboda [-] (46. M. Míča [-] ) , M. Tibitanzl [-] (83. J. Vopelka [-] ) , M. Lerch [-] , D. Hrouda [-] , P. Berounský [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] (84. J. Šimeček [-] ) , E. Lepša [-] (69. L. Soukup [-] ) , V. Anderle [-] , J. Šefčík [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Staněk [-] , J. Havlíček [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 30. M. Tibitanzl - 34. F. Filištein , 40. J. Lísal , 64. J. Šefčík .
Hráči zápasu: L. Šolc - J. Šefčík , J. Staněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hučík Michal - ZABILKA Luboš, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Boršov je rozjetý, ale myslím, že naše obrana zůstane opět pevná a konečně se prosadíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza