0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná remíza kola se urodila v Kamenném Újezdu


Branky


27

První remíza druhého kola a i celého ročníku se urodila na hřišti Kamenného Újezdu, kam zavítala rezerva Malše Roudné. Ani jeden z týmů v prvním kole nebodoval. Domácí Kamenný Újezd se musel oklepávat od pětigolového přídělu v Netolicích a Roudné mělo za sebou domácí porážku od Sedlece.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se hezký fotbal, ale bez branek

Začátek zápasu se nesl v opatrném rytmu. Po počátečním oťukávání zatlačil domácí tým hosty na jejich polovinu a začal si vytvářet šance. Žádnou z nich se jim, ale nepodařilo proměnit a tak se začali osmělovat i hosté. Hostující tým hrozil převážně z brejků, ale ani jim se nedařilo žádný z nich přesně zakončit. První poločas se pomalu blížil ke svému konci a šancí na obou stranách přibývalo. Ale nikomu z hráčů v poli se nedařilo překonat dobře chytající oba brankáře. A tak se do kabin šlo za nerozhodnutého stavu 0:0.

Recept na golmany nikdo nenašel

Začátek druhého poločasu se odehrával ve stejném duchu, jako ten první. Obě mužstva bojovala, ale postupem času se hra utápěla v nepřesnostech na obou stranách. Na domácích byla vidět snaha zápas naklonit na svoji stranu a v 71. minutě se to málem podařilo, ale střela Mráze skončila na břevně branky, kterou hájil brankář Hošna. Na poslední čtvrthodinu hosté postupně vyslali na hřiště matadory Šolce a Vogla a ty svými zkušenostmi dostávali v posledních minutách domácí pod tlak. Ale i brankář Dudák chytal spolehlivě a žádnou střelu za svá záda nepustil. Nakonec zápas skončil bezbrankovou remízou. V příštím kole zajíždí Kamenný Újezd do Hrdějovic. Rezervu Roudného čeká na domácím hřišti tým, zatím stoprocentního Boršova nad Vltavou



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák (vedoucí): Po výplachu v Netolicích jsme rádi že se kluci semkli a chtěli ukázat domácím fanouškům, že fotbal hrát umí. Zápas byl zajímavý z obou stran. Hosté předvedli několik šikovných mladíků a bylo to opravdu o fotbale.

TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že chceme urvat minimálně bod. V první půli jsme však nebyli schopní podržet balón a vyhrávat osobní souboje. Měli jsme štěstí, že domácí neměli přesnější mušku. O poločase jsme si něco řekli a hra se vyrovnala. Po příchodu Šolce a Vogla jsme ke konci domácí zmáčkli, ale gólů jsme nedosáhli. Myslím si, že remíza byla spravedlivá. Hráčem zápasu bych zvolil Davida Frnku, jezdil po lajně a na pravé straně nám dělal velké problémy a od nás zahrál výborně stoper Martin Lerch



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] (75. F. Filip [-] ) , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] (88. K. Barva [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , P. Petkov [-] (52. T. Vítů [-] )

TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - F. Budín [-] , D. Zíka [-] (79. L. Šolc [-] ) , F. Pazourek [-] (46. O. Vrábek [-] ) , M. Tibitanzl [-] , D. Votava [-] , J. Rezek [-] , R. Svoboda [-] (59. F. Šantrůček [-] ) , M. Lerch [-] (75. B. Vogl [-] ) , J. Kramář [-] , P. Berounský [-]

ŽK: 89. K. Barva - 37. J. Kramář , 89. J. Rezek .
Hráči zápasu: D. Frnka - F. Budín , M. Lerch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eibl Lukáš - STUDENÝ Josef, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Pomije
Tip experta: remíza

Předpokládám vyrovnané utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích