4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna navázala na vydařený vstup do sezony


Branky


27

Zlatá Koruna v úvodním kole překvapivě vyhrála na hřišti silné Kaplice. Loučovice zase v derby porazili doma Frymburk. A tak se čekal vyrovnaný zápas, který neměl favorita. Nakonec se z výhry radoval tým domácí Zlaté Koruny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první minutě se trefil Dudla

Domácí celek vstoupil do zápasu velice nekoncentrovaně. Hráči byli možná ještě hlavou v kabině, když hostující Václav Dudla využil jejich nedorozumění v obraně a poslal hned v 1. minutě hosty do vedení 0:1. Poté se hrál oboustraně velice kvalitní fotbal, ve kterém v úvodním čtvrthodině byl přeci jen lepší tým z Loučovic. Domácím se podařilo vyrovnat v 22.minutě. jejich první šanci nejprve skvěle chytil brankář Loučovic Hüttner, ale jeho spoluhráči se nemohli domluvit na odkopnutí balonu. Toho využil Dominik Fuciman a vyrovnal na 1:1. V 38. minutě se po hezké kombinační akci dostal do úniku Milan Homer, svou šanci chladnokrevně zakončil a poslal domácí do vedení 2:1. V závěru poločasu stálo při domácích štěstí, kdy nejdříve střelu hostů zastavila tyč domácí branky a následně vykopával míč z brankové čáry Weinhard. Poločas tedy skončil vedením domácích.

Fuciman dosáhl na hattrick

Druhý poločas se hostům z Loučovic vůbec nevyvedl. Naopak domácím vše vycházelo na výbornou. Hráli aktivně, dařila se jim kombinace a podařilo se jim vstřelit i další dvě branky. Nejdříve v 55. minutě využil další šance Dominik Fuciman a zvýšil na 3:1. Po této brance už na hřišti dominoval tým Zlaté Koruny. Naopak hostům opravdu nic nevycházelo a tým byl v křeči. Toho využil znovu Dominik Fuciman, který završil hattrick a povedené představení svého týmu. Zlatá Koruna je tedy po dvou kolech stoprocentní. Loučovice zůstávají na třech bodech a v příštím kole je doma čeká nováček z Horní Plané. Zlatá Koruna zajíždí potvrdit formu do Frymburka.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Do zápasu jsme vstoupili nekoncentrovaně a po nedorozumění v obraně jsme od 1 minuty lacino prohrávali. Poté se hrál dle mého kvalitní kombinační fotbal z obou stran, více měli z počátku ze hry hosté. Ti však svoje šance neproměnili, naopak my jsme po pěkných kombinačních akcích otočili do poločasu skore na 2:1 pro nás po golech Fucimana a Homera. V závěru poločasu jsme měli štěstí , kdy po tyčce Schwarzovi brány vykopával z prázdné brány Weinhard. Vyšel nám vstup do druhého poločasu, který jsme začali aktivně a byli tam i pohledné kombinace a šance. Jednu z nich proměnil v 55. minutě Fuciman. Poté již naši hráči zápasu jasně dominovali, hosté a jejich trenéři se zmohli akorát na neustálou kritiku, dle mého vynikajících rozhodčích. Doplatili na to ještě jedním golem a byl z toho jejich debakl. Za předvedený výkon především v druhém poločase musím vyzdvihnout celé mužstvo, absolutorium zaslouží navíc Víťa Ohnsorg za přípravu 3 golů a střelecky disponovaný mladíček Fuciman.

Vltavan Loučovice
Radek Večerník (trenér): Domácí mužstvo vstřelilo čtyři branky mi pouze jednu, čím je o výsledku zápasu rozhodnuto. My se musíme připravit na další domácí zápas s Horní Planou



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] (80. O. Liška [-] ) , T. Weinhard [-] , D. Fuciman [-] , M. Homer [-] (85. J. Tybitancl [-] ) , V. Ohnsorg [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , L. Rapčan [-] , J. Lacko [-] , P. Král [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , J. Havierník [-] , V. Dudla [-] , T. Dostál [-] (56. O. Šeda [-] ) , L. Sojka [-] , J. Černý [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] (80. R. Papaj [-] ) , J. Toth [-] , J. Žák [-]

ŽK: 5. J. Beran , 22. J. Havierník , 70. L. Ardó , 83. J. Černý , 83. M. Hüttner , 87. L. Sojka .
Hráči zápasu: D. Fuciman , V. Ohnsorg .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - PÁNEK Milan, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Pomije
Tip experta: výhra domácích

Pro mě úplně neznámá mužstva... tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích