Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov doma porazil Netolice


Branky


26

Hráči Boršova nad Vltavou zažívají výborný vstup do sezony. Po vítezství na hřišti silného Velešína se jim podařilo doma porazit další silný celek a to Netolice. Naopak tým Netolic se ukázal, jako velmi nevyzpytatelný tým. Po jednoznačné domácí výhře v prvním kole, teď odjel z vysokou porážkou z Boršova nad Vltavou. I když je třeba dodat, že Boršov byl v tomto zápasu velice produktivní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo Řežáb a Pokorný zajistilo náskok dvou branek

Úvod utkání se hrál spíše ve středu hřiště a bojovalo se o každý míč. V 10 minutě potrestal domácí Boršov nedůrazný odkop hostujícího stopera a Radek Řežáb poslal domácí tým do vedení 1:0. Po této inkasované brance se hosté trochu probrali, ale bojovní domácí jim dovolili pouze střely z větší vzdálenosti, které navíc postrádaly přesnost. To domácím vyšla další akce na jedničku. Filip Pokorný si narazil se spoluhráčem a zkušeně překonal Plojhara v brance Netolic 2:0. To bylo v prvním poločase vše a domácí si odnášeli do kabin dvoubrankový náskok. 

Domácí tým přidal další tři branky

Do druhého poločasu vstoupil hostující celek aktivně s velkou snahou zvrátit výsledek a odvézt si z Boršova nějaké body. Ovšem pozorně bránící domácí celek hosty do žádných větších šancí nepouštěl. To domácí ze své další šance opět udeřili, kapitán Jan Gruber si našel ve vápně Netolic míč a navýšil vedení svého celku na 3:0. Po této brance se už začalo dařit hostům vytvářet golové šance. Nejdříve po dobře zahraném rohovém kopu trefil David Reindl pouze brankáře Boršova Poulu. Chvíli na to se už hostující celek radoval. David Reindl našel přesnou nahrávku Jakuba Varyše a ten snížil na rozdíl dvou branek. Hosté měli velikou chuť se o body ještě porvat, ale další jejich šanci, která by zdramatizovala průběh utkání a znervoznila domácí celek zahodil mladík Skála. Ten svoji velkou šanci poslal pouze mimo tři tyče. A tak přišel pro hosty trest z kopaček produktivních domácích. Kapitán Boršova Gruber poslal přesnou přihrávku na kopačku Filipa Pokorného a ten neměl problém zblízka uklidit míč do prázdné branky. A v poslední minutě si hostující celek vypil kalich hořkosti až do dna. K přímému kopu se postavil František Filištein a po páté překonal Plojhara 5:1. Domácí mají po dvou kolech plný počet bodů a v příštím kole je čeká venkovní zápas na hřišti Roudného. Pro Netolice to byla krutá porážka, protože domácí tým byl maximálně produktivní. V dalším kole Netolice zajíždějí opět ven a to do Velešína, kde si budou chtít napravit reputaci po výsledkově nevydařeném zápase v Boršově. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér): Po minulém kole jsem věděl, že k nám přijede silný soupeř. Netolice jsou adept na špic tabulky. Hrál se hezký fotbal z obou stran, hra byla vyrovnaná a náš tým byl v tomto zápase produktivní a své šance proměnil. Netolice jich tolik neměli, ale výsledek je pro ně krutý, protože se jednalo o vyrovnaný zápas. Svůj tým bych chtěl pochválit za to jak k zápasu přistoupili a jak si hráči plnili to s čím jsme na hřiště šli. Vítězství je dílem celého týmu. Přesto bych chtěl vyzdvihnout výkon Radka Řežába, za hosty dobře zahrál zkušený Baloušek.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Na krásně připraveném hřišti se hrál poměrně vyrovnaný zápas. Bojovnější domácí se první poločas ujali po zásluze dvoubrankového vedení Druhý poločas jsme nezačali vůbec špatně. Sice jsme opět inkasovali, ale vzápětí snížili a měli poměrně slušné šance, které jsme neproměnili. Blahopřeji domácím k zaslouženému vítězství, byli hodně produktivní a naše obrana včetně brankáře si vybrala slabší den. Výborně zahráli oba kapitáni - J. Gruber a náš Míra Baloušek. Na adresu rozhodčího chci uvést jen to, že nám za celý zápas nepískl snad jediný faul na polovině soupeře, zřejmě nováčkovská daň v jiné skupině.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - R. Řežáb [-] , F. Pokorný [-] , E. Lepša [-] (64. L. Soukup [-] ) , V. Anderle [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , J. Staněk [-] , J. Havlíček [-] , F. Filištein [-]

1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Skála [-] (85. M. Dvořák [-] ) , J. Urban [-] (64. R. Meindl [-] ) , J. Pivoňka [-] , J. Varyš [-] , D. Reindl [-] (83. P. Novák [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Lukáš [-]

ŽK: 71. F. Rokůsek , 89. D. Hlavatý .
Hráči zápasu: R. Řežáb , J. Gruber - M. Baloušek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Crkva Robert - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Pomije
Tip experta: výhra domácích

Netolice určitě podají bojovný výkon, ale na domácí to stačit nebude

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích