1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště doma podlehlo týmu Dřítně


Branky


26

První domácí zápas po postupu do I.B třídy čekal hráče z týmu Dolní Dvořiště. Soupeřem jim byla Dříteň, která v prvním zápase porazila na domácím hřišti dalšího z nováčků Horní Planou. Domácí tým začal dobře, ale nakonec se ze tří bodů radoval hostující tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Pecha poslal domácí do vedení, hosté do poločasu výsledek otočili

Do Dolního Dvořiště se po letech vrátila krajská soutěž a domácí tým chtěl před svými fanoušky vyhrát. od začátku utkání byl aktivnější a začal si vytvářet šance. První šanci na vstřelení branky měl Benda, ale jeho poku brankář Lébl zneškodnil. V 8. minutě se už, ale domácí celek radoval. To když Štifter zahrával přímý kop a našel přesně hlavu matadora Pavla Pecha a ten se v těchto situacích nemýlí 1:0. O Chvilku později mohlo být ještě pro domácí Veseleji. Bohužel, pro domácí si Krenauer nevšiml lépe postaveného Pecha  a poslal svoji střelu pouze vedle branky hostujícího celku. Pak přišla pro domácí další rána, to když se ve 12. minutě zranil Pavel Pecha a musel opustit hřiště. Hra se od této chvíle začala otáčet. Domácí brankář Josefík měl spoustu práce a vyřešil několik dobrých šancí soupeře. Přesto se hostům podařilo vyrovnat a vyrovnání zařídil ve 24. minutě Tomáš Smékal 1:1. Pro domácí bylo ještě hůře ve 44. minutě , kdy poslal hosty do vedení zkušený Jaroslav Klimeš brankou, kterou si domácí brankář za rámeček nedá rozhodně nedá.  Do kabin tedy nakonec spokojenější odcházel hostující celek.

Hosté dovedli zápas ke třem bodům

Do druhého poločasu domací vtrhli se snahou něco s výsledkem udělat. A během deseti minut mohlo být vše jinak. Nejprve Hošek orazítkoval břevno branky, kterou strážil Lébl. O chvilku později se pokusil o lob Krenauer a brankář Lébl na poslední chvíli konečny prstů míč vytěsnil mimo tři tyče. Domácí se tlačili za vyrovnání, ale nebylo jim přáno. Zkušenějšíé tým Dřítně si už výhru pohlídal a dokráčel ke třem bodům. Sympaticky hrající domácí nezískali body ani v druhém zápase. I když teď k nim bylo opravdu blízko. V dalším kole je čeká derby na hřišti favorita soutěže Kaplice. Dříteň doma přivítá v třaskavém derby Sedlec.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Po dlouhé době se na náš trávník vrátila krajská soutěž. Chtěli jsme bodovat. Bohužel můžu jen pogratulovat soupeři. Do utkání jsme vstoupili dobře vedli jsme. Škoda,že si Kreny nevšiml osamoceného Píši. Mohlo to být jinak. Ale jak se říká "mohlo" ... Poté nás poznamenalo nucené střídání a v poločase musel ven ještě Zeman. Druhý poločas jsme strašně chtěli,ale nespadlo to tam. Na bod Bylo,ale zkušenější soupeř si to pohlídal. Teď se připravíme na derby,které bude pikantní. Dneska pochválím Koubu. Zápas se mu povedl. Na to jak dostal nakopáno tak se s tím popral velmi dobře.

TJ Dříteň
Tomáš Smékal (hráč): Do Dvořiště jsme jeli vyhrát i když jsme věděli že nás nečeká nic lehkého, jelikož je to nováček a nevíme co od zápasu čekat, po celém průběhu zápasu jsme nakonec rádi za 3 body, i když herně jsme určitě neoslnili, teď už se soustředíme na další utkání, kde nás čeká derby se Sedlecem. Byly to vybojované 3 body a musím pochválit všechny kluky za odmakaný zápas, vyzdvihl bych výkon Strapáče a Lébla



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
P. Josefík [-] - J. Kubík [-] , T. Zeman [-] (46. L. Doucha [-] ) , O. Kouba [-] , Š. Štifter [-] , D. Benda [-] (73. M. Tesař [-] ) , P. Hošek [-] , P. Pecha [-] (12. V. Kotlár [-] ) , J. Krenauer [-] , L. Plosz [-] (81. J. Posel [-] ) , M. Rubeš [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , L. Koudelka [-] (53. J. Moudrý [-] ) , Š. Parýzek [-] (57. M. Kovařík [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] (76. T. Kovařík [-] ) , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-]

ŽK: 17. O. Kouba , 27. J. Krenauer , 58. V. Kotlár , 80. J. Kubík - 15. M. Kovařík , 66. J. Moudrý , 72. M. Kovařík .
Hráči zápasu: O. Kouba - M. Lébl , J. Klimeš , M. Strapáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Pomije
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání fandím hostům...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů