4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň doma brala všechny body


Branky


31

Dříteň byla přeřazena do skupiny A, kde ji na úvod čekal nováček z Horní Plané. Dřítni se, před sezonou vrátil kanonýr Smékal z Bavorovic a byla před zápasem favoritem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšný první poločas zařídil domácím Klimeš a Smékal

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí hráči vyrukovali na hostujcí Horní Planou velmi tvrdou a to hráčům Horní Plané velké problémy. Přesto se dostali, jako první do velké šance zrovna fotbalisté Horní Plané. V 15 minutě Brůha vybojoval na půlce míč, přihrál Bednářovi, který šel sám na brankáře Lébla. Domácí brankář ovšem z tohoto souboje vyšel, jako vítěz a hostujícího hráče vychytal. V zápětí domácí rychle rozehráli a tentokrát šel sám Smékal na  brankáře Michala Truhláře. Ten, ale také předvedl perfektní zákrok a střelu vyrazil na roh. Ve 28. minutě už domácí další brejk potrestali, na levé straně se uvolnil Klimeš přes obráce Miroslava Truhláře, šel sám na golmana Michala Truhláře a křižnou střelou vymetl pavouky v šibenici 1:0. Ve 38. minutě to bylo už 2:0. Přímý kop z hranice velkého vápna brankář Truhlář vyrazil jen před sebe a dobíhajcí Smékal uklidil míč do branky. To bylo v prvním poločase vše a do kabin šli tedy spokojenější hráči domácího celku.

Dříteň si vedení pohlídala

 Druhý poločas nezačal pro hráče Horní Plané vůbec dobře. Hráči hostujícího celku ještě byli myšlenkami v kabině a vůbec nezachytili začátek druhého poločasu. Na levé straně utekl domácí hrač, poslal prudký centr do vápna a nabíhajcí Moudrý krásnou hlavičkou nedal golmanovy šanci. Tímto momentem se dá říci, že bylo po zápase. Dřiteň kontrolovala hru, držela míč a hosty k ničemu nepouštěla. Jen vyjímečně se hosté dostali do brejku, to si ale domácí obrana s přehledem pohlídala. Domácí hráči hrozili převážně ze standartek a občasnou střelou z dálky, se kterými si poradil brankář Michal Truhlář. V 81. minutě rozhodčí písknul ve vápně, proti hráčům Horní Plané nepřímý kop. Dříteňští hráči ji rozehráli, až se míč dostal ke Kovaříkovi a bylo to 4:0. Tři body zůstali zaslouženě na domácím hřišti. Dříteň čeká v následujícím kole zápas na hřišti Dolního Dvořiště. Horní Planá přivítá doma  silný celek Spartaku Kaplice.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík(hráč): Celý zápas jsme byli lepší, chtěli jsme první zapas vyhrát a povedlo se, změnili jsme styl hry a dalo se na to i koukat. Přiští týden body snad potvrdíme a vyjde nám i druhý zapas

TJ Smrčina Horní Planá
Petr Kostínek (trenér): Jeli jsme do Dřítně natěšeni, ale nevěděli co čekat. Chtěli jsme co nejdéle udržet čisté konto a zahrát si fotbal. Nemyslím si, že jsme až tak propadli jak ukazuje výsledek, pochválím všechny kluky, že to odmakali až do konce zápasu, i když bylo rozhodnuto. Jen mě mrzí zranění Kvasničky Aleše a Boháče, Kteří doplatili na tvrdou hru domácího týmu.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] (83. J. Hromada [-] ) , Š. Parýzek [-] (79. O. Moudrý [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] (61. M. Kovařík [-] ) , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (72. L. Koudelka [-] )

TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , V. Ryneš [-] (86. L. Mražík [-] ) , A. Kvasnička [-] (53. J. Oškrda [-] ) , M. Bednář [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-] , M. Truhlář [-]

ŽK: 62. M. Koudelka , 88. T. Smékal - 23. T. Komžák , 58. J. Oškrda , 80. A. Kvasnička .
Hráči zápasu: M. Koudelka , Š. Parýzek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ŠÍMA Václav, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Horní Planá zaslouženě postoupila o soutěž výš a tipuji, že zápas v Dřítni zvládne a odveze si všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích