5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 14:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd schytal v Netolicích bůra


Branky


7. J. Varyš , 12. D. Andres , 23. J. Varyš , 30. D. Průdek (vl.) , 90. D. Reindl - 41. M. Sládek
31

Netoličtí letos byli přeřazeni do skupiny A. V prvním zápase je čekal doma Kamenný Újezd se kterým si favorizovaní domácí s přehledem poradili. Během první půlhodiny bylo o vítězi rozhodnuto. Dvě branky vstřelil bývalý hráč Vodňan Jakub Varyš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborná úvodní půlhodinka domácích

Od úvodních minut šli domácí tvrdě za vítezstvím. Rychlonozí hráči domácích dělali obraně hostů veliké problémy. Už v 7 minutě dostal Reindl míč za obranu a našel v ideální pozici Varyše, který míč uklidil s přehledem k tyči. O pět minut později si Reindl poradil se dvěma protihráči a skvělou zpětnou přihrávkou našel Andrese, pro kterého nebyl problém trefit placírkou na zadní tyč. Brankář hostí Dudák byl opět bez šance. Hosté se z tohoto drtivého úvodu těžko vzpamatovávali, všude byli o krok později a domácí jasně dominovali. V 15 minutě v další vyložené šanci trefil Varyš pouze břevno hostující branky. Domácí útočník Varyš si spravil chuť o chvíli později, kdy po výborné individuální akci Jirkovského uklidil bez problému míč do sítě a zvýšil na 3:0. Poté se trochu osmělili i hosté, ale jakékoliv náznaky šancí likvidovala pozorná obrana Netolic. Ve 30 minutě znovu utekl Reindl, zasekl míč a poslal před branku prudký míč, který si neštastně do vlastní branky srazil hostujicí stoper Průdek. Domácí útočník Reindl se následně dostal do dalších dvou dobrých šancí, ale pokaždé ztroskotal na brankáři Dudákovi. Chvilku před odchodem do kabin domácí zbytečně inkasovali. Laxní ztráta míče znamenala útok hostů ve třech na jednoho bránícího hráče domácích a tuto vyloženou šanci zakončil přesně tvrdou ranou Sládek. I tak to byl pro hosty poločas hrůzy.

Domácí s přehledem došli pro tři body

Do druhého poločasu prostřídal domácí trenér hráče a příležitost dostali domácí mladíci. To mělo vliv na hru domácích a do hry se naopak stále více dostával Kamenný Újezd. Ten se začal dostávat i do zakončení, ale v koncovce  chyběla přesnost. V 65 minutě byl ve vápně faulován agilní Reindl a kopala se penalta. K té se postavil domácí Varyš a překopnutím brány odmítl hattrick. V 75 minutě se už hosté radovali z branky, ta ale nebyla rozhodčím, pro ofsajd uznána. Blížil se konec zápasu a v jeho úplném konci se prosadil i Reindl a uzavřel tak účet zápasu na konečných 5:1. Domácí naprosto zaslouženě získali tři body, ukázala se síla a kvalita domácího kádru. Naopak hosté mají nad čím přemýšlet a pokud chtějí v dalším kole bodovat, tak budou muset předvést  mnohem lepší výkon. Doma je čeká rezerva Roudného. To Netolice pojedou potvrdit body na horkou půdu do Boršova nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš(trenér): Soupeř měl, stejně jako my, v přípravě dobré výsledky, tudíž jsem očekával vyrovnaný souboj. Kluci mne mile překvapili, vlétli do zápasu a než se soupeř rozkoukal, prohrával 4:0. Takový vstup do zápasu nepamatuji. Škoda ještě pak ložených šancí, kdy jsme šli sami na brankáře, a také nastřeleného břevna. Do druhého poločasu jsem musel udělat dvě vynucené změny. Ve druhém poločase jsem si sliboval rozhodně více, bohužel jsme ale svojí nedisciplinovaností nabízeli soupeři stále více šancí, navíc jsme ještě neproměnili penaltu. Na konci zápasu se gólu dočkal David Reindl, který odehrál výborné utkání. Dobře zahrál i Pavel Jirkovský, který se ale bohužel zranil už v první půli a bude nám zřejmě delší dobu chybět. Musím zmínit i výkon rozhodčího, který výborně a citlivě zasahoval do průběhu zápasu.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Vladimír Dudák(vedoucí): Do Netolic jsme jeli s tím, že bychom si rádi odvezli nějaké body. Začátek zápasu a potom i celkový průběh nás posadili na zem. Po 30min jsme prohrávali 0 : 4 a bylo po zápase. Zápas se hrál jednoznačně v režii domácích a my jsme byli rádi když naše trápení ukončil hlavní rozhodčí závěrečným hvizdem. Věřím že v příštím zápase podáme podstatně lepší výkon. Domácím gratuluji k zaslouženému vítězství.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Plojhar [-] - J. Varyš [-] (73. J. Skála [-] ) , D. Reindl [-] , P. Jirkovský [-] (46. R. Meindl [-] ) , F. Rokůsek [-] (46. J. Urban [-] ) , D. Andres [-] , P. Fux [-] , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] (46. J. Pivoňka [-] ) , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , J. Stegbauer [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Komberec [-] (65. F. Filip [-] ) , A. Černý [-] , T. Vítů [-] (46. J. Nejedlý [-] ) , P. Petkov [-]

ŽK: 48. P. Petkov , 77. R. Soukup , 77. M. Sládek , 78. A. Černý .
Hráči zápasu: J. Varyš , D. Reindl , P. Jirkovský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - SYROVÁTKA Jan, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V Netolicích určitě myslí na postup, aby se jim lheničtí sousedi nemohli dlouho posmívat a zápas s Kameňákem skončí vítězstvím domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích