Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Hrdějovicích vyzněla lépe pro domácí tým


Branky


31

Domácí Hrdějovice čekal po pádu z I.A třídy v úvodním kole nováček z Dolního Dvořiště. Na hezkém hřišti se odehrál kvalitním a na branky bohatý zápas, který se nezaujatému divákovi musel bezpodmínečně líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jedenáctka vstoupila do zápasu vlažně a hosté z Dolního Dvořiště jim dělali svým nováčkovským elánem veliké problémy. Domácí do zápasu dostal Studnička, který otevřel skore zápasu. Chvíli na to navýšil vedení domácích Suchan. Dvoubrankové vedení přineslo domácím klid na kopačky. Ten ještě navýšil Fajtl, který přidal třetí branku domácího týmu. Minutu na to, ale domácí hráči zaspali, při bránění autového vhazování u své branky a Hošek vrátil hosty do hry. Na to znovu zareagoval dobře hrající Suchan a pět minut před odchodem do kabin zvýšil, opět na rozdíl tří branek. I na tuto branku našli hráči Dolního Dvořiště znovu rychlou odpověď. I tentokrát domácí zaspali při standartní situaci a Krenauer snížil na poločasových 4:2 pro domácí.

Suchan završil hattrick

Do druhého poločasu nastoupili hráči Dolního Dvořiště s odhodláním porvat se ještě o výsledek. Jejich snahy, ale rychle utnul domácí Studnička, který přidal svou druhou branku v zápase a zvýšil na 5:2, pro Hrdějovice. V 66 minutě dovršil Suchan hattrick a stal se prvním hráčem v letošním ročníku, který ho dosáhl. Domácí už v těchto chvílích kontrolovali hru a nepřipouštěli jakékoliv zdramatizování zápasu. Nakonec po dalším nepokrytí standartní situace inkasovali další branku, když míč za záda brankáře Nováka dostal Pecha. Do konce zápasu se už nic důležitého neudálo. Domácí dovedl k vítězství výborně hrajicí Suchan, za hosty odehrála dobré utkání dvojice Krenauer-Štifter. Příští kolo zajíždějí Hrdějovice na Sedlec, kde je čeká silný domácí tým. Dolní Dvořiště se poprvé po postupu představí domácím fanouškům v zápase proti Dřítni.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): Do zápasu jsme vstoupili vlažně a hosté naopak se svým nováčkovským elánem nám dělali potíže. Po vstřelené brance jsme se dostali konečně do hry a pak už jsme měli zápas pod kontrolou. Jsem rád, že jsme úvodní duel zvládli i když nejsem spokojen s tím jak jsme inkasovali všechny tři branky. Dvě po rozehraném autovém vhazování a jednu po rohovém kopu. Z našeho týmu bych vyzdvihl Honzu Suchana, z týmu hostů zahrál dobře Štifter a Krenauer

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Čekala nás těžká premiéra. Bohužel jsme ji nezvládli a svýma chybama jsme domácím darovali nejméně 3 branky. Je to bohužel škoda. Ale do příštích zápasů nám to dalo veliký varování a ukázalo nám kde je třeba zapracovat. Dnes bych vyzdvihl Krenaura, který jezdil po zadku. Kubík po posunutí Zemana na stopera se už taky cejtil lépe a hodně toho obehal. Za domácí vyzdvihnu Suchana.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , J. Turek [-] (74. F. Stráský [-] ) , M. Studnička [-] , J. Pimpara [-] (76. L. Kučera [-] ) , J. Suchan [-] (70. P. Pimienta [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , J. Fajtl [-] , L. Bohatý [-] (66. M. Ridvan [-] ) , Z. Filípek [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Růžička [-] - O. Kouba [-] , T. Zeman [-] , Š. Štifter [-] , J. Macanovič [-] , V. Kotlár [-] , J. Krenauer [-] (83. P. Pecha [-] ) , L. Plosz [-] (46. M. Rubeš [-] ) , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] (29. P. Hošek [-] ) , T. Macanovič [-] (62. K. Šrefl [-] )

ŽK: 48. J. Turek , 52. M. Miklík , 66. J. Suchan , 80. M. Studnička - 79. T. Zeman .
Hráči zápasu: J. Suchan - Š. Štifter , J. Krenauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - KOLLMANN Jaroslav, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Kluci z Dolňáku hráli v OP pěkný fotbal, jsem zvědavý, jak se popasují se soupeři z I.B třídy. Remízový zápas..

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích