Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 13:30

15.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby využily rezervy i hráčů A týmů. Radovaly se Lhenice!


Branky


10

Okresní přebor Prachaticka, za šestnácti účastníků, měl na programu poslední podzimní 15.kolo a v něm na sebe narazily záložní týmy tradičních rivalů.  Vzhledem k tomu, že A tým lhenického SK hraje v letošní mistrovské sezóně o soutěž výše (v I.A tř. ve sk.A) než „áčko“ netolického I.FC (v I.B tř.ve sk.A) utkávají se v ní v buchtářsko – peckářském a i peckářsko – buchtářském derby jen na úrovni rezerv v OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 A protože první týmy obou sousedních klubů měly již ve svých soutěžích o 14 účastnících mistrovský podzim odehraný, nabízela se možnost nasadit do tohoto utkání rezerv i několik hráčů z jejich kádrů A týmů, kterou také oboustranně využily….

 

Motivovaným Lhenickým tímto derby zápasem se vydařil vstup do jeho počátku a do půl hodiny hracího času si přesnými trefami Vl.Burdy (v 16.´) a T.Balici (ve 30.´) zaslouženě vytvořili dvougólový náskok (0:2), čímž získali na herním sebevědomí. Netolické přehrávali, a to především ve středu pole, vytvářeli si i brankové možnosti, které ale neproměňovali. Tím promarňovali možnost navýšit své vedení, aby to naopak byli domácí, kterým se v samém závěru poločasu (ve 45.´) podařilo z ojedinělé akce F.Rokůskem snížit na 1:2.

 

Obraz hry se ani ve druhém poločase nezměnil. Hostující tým měl nadále herně navrch za ohrožování branky domácích i v šancích s nepřesnou záměrnou a také za těsného stavu 1:2 dožadujícího se penalty, což stran sudího nebylo vyslyšeno. Až v 80.´ se mu podařilo J.Mrkvičkou znovu utéct o dva góly (na 1:3). Avšak jen nakrátko, neboť po dvou minutách (v 82.´) byl rozdíl opět jen jednobrankový, to když do lhenické sítě zavěsil balón V.Vlášek (2:3). K definitivnímu potvrzení plného bodového zisku lhenickým záložním týmem došlo až v 90.´ z trestného kopu přesnou Prennerovou střelou z 25 metrů (2:4). Lheničtí rezervisté se tak s mistrovským podzimem rozloučili zaslouženým vítězstvím a v derby k tomu.

 

Autor: Jan Bumba



Sestavy


1. FC Netolice B
T. Plojhar [-] - P. Novák [-] , J. Skála [-] , P. Caletka [-] , J. Šulc [-] , V. Vlášek [-] , M. Rybáček [-] , F. Rokůsek [-] , J. Rejhon [-] , J. Pivoňka [-] , J. Urban [-]

SK Lhenice B
P. Dušek [-] - T. Balica [-] , D. Lukač [-] , J. Pokorný [-] , J. Prenner [-] , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , D. Kolář [-] , J. Mrkvička [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-]

ŽK: 32. M. Rybáček , 70. J. Urban , 75. F. Rokůsek - 65. J. Prenner .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - KVAPIL Pavel (N), SURA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 12:19
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 12:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 12:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 12:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 10:02

Tip: výhra hostů