Zbytiny zabraly a konečně získaly tři body


Branky


17. R. Vávra , 31. . Hudák , 41. P. Lebeda , 74. P. Hábich , 87. P. Lebeda - 35. V. Janda , 63. V. Janda
16

Zápas, který byl v řádném termínu odložen pro sněhovou pokrývku, se dohrával ve Zbytinách 10. listopadu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

   Od úvodních minut byl domácí tým lepší a získal převahu. Byl hodně na míči a hlavně bylo hodně střelby. Borci z pod Mářského vrchu nevěděli kam dřív skočit a byli rádi, že prvních patnáct minut přežili bez úhony. Domácí se nadechovali a tlak stupňovali. V 17. minutě našel Dyba Vávru a byl z toho první gól zápasu. Po zásluze šel zbytinský celek do vedení.

 

Po brance sice zbytinští ubrali na ofenzivě, ale kontrolovali dál hru. Druhá patnáctiminutovka byla spíš bojem o střed hřiště, ze kterého průnikovou nahrávkou opět udeřili domácí. Ve 31. minutě se nejlépe zorientoval Hudák, který si naběhl za obranu na parádní průnikovou nahrávku od Šnajdra a byl z toho vítězný gól Zbytin. Po této brance hosté propadli a v podstatě do poločasu vyklidili hřiště. No, a kdyby domácí nebyli v koncovce zbrklí a taky trochu lépe organizovaní, mohlo to být do poločasu víc než o dvě branky. Hosté ještě ve 35. minutě skórovali, když kontaktní gól vsítil V. Janda, nejlepší hráč Mářských. Domácí, ale drama nedopustili a ve 41. minutě Lebeda přidal třetí branku Zbytin a tím veškerý odpor hostí tak utnul.

 

     Ve druhém poločase to bylo již o jednom týmu. Domácí kontrolovali hru. Mářský tým hrál , snažil se, ale domácí obrana byla na místě. Dlouho se hrálo od vápna k vápnu s minimem šancí a střel. Až vzávěrečné čtvrthodince domácím přidali nejdříve v 74. minutě  Hábichem čtvrtou a v 87. Pavlem Lebedou ještě pátou branku.  Hosté před tím ještě v 63. minutě opět Jandou snížili, ale to bylo z jejich strany vše.

 

 

AUTOR: LADISLAV BERAN



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský, tentokrát jako AR, a střídající hráč Zbytin.: Pro nás to bylo důležité utkání. Jsem rád, že kluci konečně zabrali a taky předvedli pěkný fotbal. Vyhrát jsme chtěli a povedlo se to. Dnes to byl kolektivní výkon se vším všudy a za tři body jsem rád.




Sestavy


TJ Zbytiny
P. Mikula [-] - O. Parus [-] , K. Mlynár [-] , D. Dyba [-] , Z. Lenc [-] - L. Václavík [-] , R. Vávra [-] , P. Hábich [-] , . Hudák [-] , P. Lebeda [-] - A. Lohynský [-]

SK Svatá Maří Magdaléna
M. Magurský [-] - V. Vondrášek [-] , Š. Košnař [-] , R. Skalický [-] , J. Hrabák [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] , T. Hubáček [-] , J. Bláha [-] , V. Janda [-] , D. Chvál [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ŠNAJDR Vojtěch (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2018 16:46
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2018 09:03
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:57

Tip: výhra domácích

Domácí snad body udělají.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 16:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 11:41
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:33

Tip: remíza