FOTO: Ve Zbytinách se za krásné říjnové neděle hrál průměrný zápas


Branky


39. M. Kuta , 44. P. Miklas , 71. D. Tesař , 89. M. Turek
19

    Domácí proti favoritovi drželi krok první půlhodinu. Vytvořili si dobré šance, ale v koncovce selhali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První útok měli sice hosté, ale to bylo na dlouho vše. Domácí se tlačili před branku Kaince, ale koncovka to byl velký problém. Šnajdr, Lebeda, a mladý Novák nedali. Hosté hráli jako by se nic nemohlo stát a půl hodiny jakoby na hřišti nebyli. Jenže domácí byť se snažili sebe víc branku nedali.  No a tak přišel trest. Hosté se probudili v samotném závěru poločasu a v něm nejdříve v běžící 40. minutě Marek Kuta ukazuje, jak se proměňuje. No a vše podtrhla poslední minuta prvního dějství, kdy Miklas dává domácím gól do šatny.

 

    Druhý poločas byl pevně v režii čkyňské rezervy. Míč na kopačkách byl víc na žluté, tedy hostující straně, a domácí ne a ne se zpod deky šatnové branky vymanit. Tato část byla jen o tom kolik hosté nastřílí. No nebylo toho moc, poněvadž i hoši od Volyňky se v druhé části nikam nehrnuli a spokojili se s kontrolou zápasu. Domácí byli hodně pod tlakem a tak k tomu, že hosté neproměňovali, stál ještě v brance Veber, který toho hodně pochytal a též Lohyňský, hrající trenér na stoperu, odehrál dobrý zápas. Hosté udeřili opět v závěru. Nejdříve v 71. Minutě Tesař a potom z poslední akce. Tu vymyslel bravurně Adam Klose, který našel Farnyho, ten kličkou a nahrávkou pod sebe vybídl Turka, k zakončení do prázdné branky. Je zvláštní, že utěšená kombinace hostí přišla až na závěr, samotný zápas nic moc fotbalu nenabídl.

 

Autor: LADISLAV BERAN

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Pavel Lebeda, kapitán: Půl hodiny hrajeme výborně, ale nedáme góly. Potom přijde první akce hostí a je po zápase. Nejvíc nás položil druhý gól. No a taky je to hráčský kádr, v Dubu je nás pomalu dvacet a dnes jen jedenáct a to proti tak silnému týmu jako je Čkyně B nejde.

SK Čkyně B
Patrik Krull, vedoucí: Dnes to byl průměrný zápas s naší výhrou na konci. První půlhodina to byla tragédie, a kdyby domácí dali nějaký gól, tak by to bylo trápení. Probrali jsme až v závěru prvního poločasu, kdy jsme vstřelili dvě branky a to rozhodlo. Druhý poločas jsme si pohlídali a tak body si vezeme domů spokojeni.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - PARUS Ondřej (N), MIKLAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2018 20:50
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice
Hodnocení zápasu
14. 10. 2018 20:01
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2018 11:08
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:36
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:13

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté minulé kolo zabodovali, ale s rezervou od Volyňky neuspějí

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů