Lhenice vyhrály ve Zbytinách


Branky


18

Report zaslal a na zápase fotil Ladislav Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Domácí decimovaní nemocemi, zranění, ale i školními povinnostmi zejména v prvním poločase nestačili na rezervu Lhenic.  Hosté byli od prvních minut lepší. Měli, herní převahu, byli agresivní a zejména častá střelba to bylo to, čím se domácí pyšnit nemohli. Po 14. Minutách hry hosté udeřili Mrkvičkou, který tak pokračuje ve střelecké formě dál, neboť za pět minut na to střílí druhou branku a hosté jsou v pohodě. Zbytinští v této části hry byli jen statisty a to ještě Weber hodně pochytal, nebo Lheničtí stříleli vedle. Závěr byl až v moc velkém klidu ze strany hostí a celek s pod Knížecího stolce jim to svou špatnou hru dovolil.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas byl zajímavý v tom, že místy potvrzoval bonmot známého trenéra Ladislava Škorpila, že nejhorší vedení dom poločasu je dva nula. To hosté ukázali. Do druhého poločasu totiž nastoupili s tím, že se již nic nemůže stát. Pustili domácí do hry, tak, že zbytinští vycítili šanci. Zpřesnili kombinaci, začali hrát do stran a centry nesly ovoce. V 56. Minutě udělala hostující stoperská dvojice chybu a domácí Zvonek nachází Habicha, který dává gól naděje. Zbytinští jsou ve hře a snaží se, ale koncovka potom i gólman hostí Dušek byli proti. Hosté stále hazardovali s bodovým ziskem a pokračovali tak, že úplně vypadli ze hry. Šnajdr, Habich a Novák své šance nevyužili a to musí domácí hodně mrzet. V 64. Minutě přichází gól klidu hostí, když se nejdříve parádně uvolnil matador okresního přeboru Václav Wimberský, který nahrávkou pod sebe nachází Lukače a je rozhodnuto. Třetí branka v domácí síti zbytinské udolala.

 

 

Domácí borci v závěrečné fázi nenašli odpověď. Hrát s jedenácti lidmi bez možnosti střídat se projevovalo čím dál víc a tak některé domácí hráče brali křeče a v podstatě byli rádi, že to tak skončilo. Je to pro domácí škoda, neboť v druhém poločase byli v první čtvrthodince lepší, ale své šance nedali naopak hosté z jediné odskočili a to rozhodlo.

Hodnocení zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Antonín Lohynský (hrající vedoucí): Hrajeme v jedenácti lidech, já se po letech musel napsat a nastoupit. Máme hodně zraněných a marodů a taky nám odjeli školáci, takže je to těžké. Neodehráli jsme špatný zápas herně, ale neproměňujeme šance a taky tím, že se nemůžeme vystřídat nám rychle v závěru zápasu dochází síly. Lheničtí dominovali hlavně v prvním poločase, v druhém po snížení jsem věřil, že srovnáme, ale jedna chyba rozhodla o všem. Snad se chytneme v příštím kole, neboť herní zlepšení tady je.

SK Lhenice B
Pavel Prener (pověřený vedením týmu): Sám si to viděl v první půli dominujeme a místo toho, abychom v druhém poločase své vedení upevnili, vypadneme ze hry a necháme domácí hrát. Bylo těžké po snížení najít ztracené tempo. Naštěstí jsme dali třetí branku a to rozhodlo. Jinak není co dodat, jen snad tolik, že nás to může jen poučit a v příštím zápase hrát po celých devadesát minut.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: NEUMANN Karel - PARUS Ondřej (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2018 23:17
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zbytinští se hladají, ale proti peckářské rezervě se nenajdou.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů