FOTO: Volary těsně zdolaly Hoštice


Branky


18

Report zaslal Ladislav Beran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči, trenéři i diváci chtěli po dvou prohrách v řadě konečně výhru, ale na hřišti to tak nevypadalo. Volarští nastoupili se stoperem Lukášem Ilievem v brance, neboť první gólmana David Svěchota byl zdravotně indisponován a druhý není. Toho si byl Tatran moc dobře vědom a chtěl hrát od zadu zodpovědně. Jenže první minuty patřili hostům, kteří nejdříve z druhého útoku otestovali pevnost domácí obrany, aby již ve 4. minutě udeřili a Mráz je poslal do vedení. Tatran se nesložil a zavřel naopak do obrany, srovnal hru a v podstatě se hrál fotbal pro diváky neatraktivní. Volarští se tlačili před branku Davida Krále, ale zastřelovali se. Michal Sedlák, Dan Kučera, a Vladan Svěchota se neprosadili. V 17. Minutě Tatran zahrozil a stoper Ondřej Nechutný se na to již nemohl dívat a vyrovnal. Posadil tak svůj tým do sedla a ten se chytil. Po brance se oba týmy herně srovnaly a začal boj o střed hřiště. Vázla kombinace a volarští vše honili vrchem což hostům vyhovovalo neboť jejich stoperská dvojka převyšovala všechny ostatní. Hlavou, nohou, a když něco propadlo Král to chytil Poločas spěl k remízovému stavu, ale nakonec přišla akce ze středu pole. To Tomáš Kočárek našel Vladana Svěchotu, ten prodloužil na Michala Sedláka, který chtěl centrovat, ale k údivu všech včetně gólmana Krále to zapadlo na zadní tyč a domácí vedli. Gól do šatny určil ráz druhé půle.

Druhý poločas nepřinesl fotbalově moc. Hrálo se hodně na středu hřiště s minimální kombinací. Převažovala nepřesnost a úporná obrana. Hosté ani domácí toho moc nevymysleli a fotbal nebyl. Střelba vázla, k té oba trenéři nabádali, ale nešlo. Blížil se konec utkání a hosté z ojedinělého útoku šli před branku domácích, Mráz napřáhl a trefil tyč a od té šlo vše ven. Domácí tak překonáni nebyli, a když na druhé straně před Králem překombinovali své šance Kubát se Svěchotou a Peter s Michalem Sedlákem, a jejich snaha končila nad či vedle. Rozhodčí harvalík tak odpískal konec zápasu, který byl tentokrát pod průměrem.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Emil Podracký (vedoucí): Dnes jsme šli do zápasu s cílem po dvou těsných prohrách konečně vyhrát. I když fotbalu bylo málo musíme být za tři body rádi. Bylo to těžké utkání s velmi dobrým soupeřem a za tyto body jsem moc rád.

FC Šumavské Hoštice
Karel Tůma (trenér): Dnes jsme narazili na houževnatého soupeře a špatný terén. Terén je sice pro oba stejný, ale ta nerovnost na hřišti stěžovala kontrolu míče a to se potom špatně hraje. Volarští se oproti loňsku zlepšili a nás trápí koncovka. Dnes to bylo markantní, kdy zejména za druhý poločas to bylo téměř bez střelby ze střední vzdálenosti.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - NEUMANN Karel (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 9. 2018 20:52
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Volarští již zaberou a protrhnou smůlu porážek o gól.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích