FOTO: Fotbalová show. Dvanáct branek, tři proměněné penalty


Branky


25. L. Psotka , 30. J. Szabo (p.) , 45. J. Szabo (p.) , 47. M. Muzika - 7. L. Kes , 9. M. Sedlák , 11. V. Svěchota , 37. V. Svěchota , 55. V. Svěchota , 65. V. Svěchota (p.) , 71. Z. Dočekal , 82. M. Peter
19

V Horní Vltavici se hrál zápas, který nenudil. Za deset minut vedli hosté o tři branky, domácí dotáhli a nakonec v druhém dějství odešli. Zápas nabídl dvanáct branek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volarští málem ztratili náskok

   Volarští s týmem, který z loňské sezóny nemá nic společného, neboť do Tatranu se vrátilo mnoho hráčů, kteří hráli v zahraničí, nebo dokonce pomýšleli na konec kariéry. David Svěchota v brance sice ještě s problémy, které s dlouholetým výpadkem jsou logické a až se dostane do herní praxe, bude to opět dobré, jeho bratr Vladan a zejména Tomáš Kočárek, hráč, který dlouhá léta byl stálicí ve Čtyřech Dvorech, přinesli do týmu klid a rozvahu.

 

Volarští po první čtvrthodině vedli o tři branky a domácí byli na ručník. Jenže hosté po dvaceti minutách ubrali na tempu a jako by se nic nemohlo stát a ono stalo se. Ve 25. minutě Psotka dává gól naděje a domácí ožili. Ve 30. minutě píská hlavní rozhodčí Václav Heinzl první pokutový kop po faulu na domácího Szaba a ten sám snižuje na rozdíl branky. Naštěstí se hosté probudili a do dvou minut Vladanem Svěchotou opět odskočili. Jenže pět minut před koncem přichází střet na hranici pokutového území stoperů Volar s Psotkou a je zde druhý pokutový kop a Martin Szabo je opět nekompromisní. Poločas jak na vlně a hosté ze tříbrankového rozdílu nakonec vedli o gól.

 

Hosté si nenechali tři body vzít

    Druhé dějství bylo výživné ještě dvacet minut. Hráči obou týmů jako by po tropickém minulém týdnu dokonale vychladli v teplotě téměř o dvacet stupňů nižší. Fotbal se trochu vytrácel. Hrálo se dost zadrženě a hodně o střed pole. Po dvou minutách hry této části mají domácí výhodu přímého kopu a Martin Muzika vysokou střelou ze třiceti metrů nachytal Davida Svěchotu na švestkách a vyrovnal.

 

To byla jediná chyba hostujícího gólmana a pro jeho spoluhráče rozhodující. Ti po ní hráli víc odzadu a víc zodpovědně. Deset minut hledání a tým Volar zvedá opět Vladan Svěchota, který si vzpomněl na to, jak válel ve Vimperku vyšší krajskou soutěž a posílá Tatran do vedení, to bylo rozhodující, neboť po této brance domácí hodně zvadli.

 

V 65. minutě Vladan Svěchota proměňuje pokutový kop a kompletuje hattrick. Od této chvíle jsou volarští na koni a domácím již nic nedovolili. V 71. minutě nádherně zakončuje Dočekal kombinaci a uklízí nahrávku Michala Sedláka za záda Lukáše Svobody. Osm minut před koncem podobnou kombinaci zakončuje Milan Peter a je hotovo. Volarští tak navázali na výhru se Zdíkovem a hlavně fotbalově nadchli.

 

Autor: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Volary
Emil Podracký, vedoucí Tatranu Volary: Dnes to bylo výborné. První poločas po rychlém vedení super, potom nervy a na závěr exhibice. Jsem rád, že se vrátilo hodně kluků, vytváří se výborná parta a hlavně všichni chceme hrát fotbal, který baví nás i diváky.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - FRČEK Zdeněk (N), POSPÍŠIL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2018 21:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté si z horního toku Teplé Vltavy odvezou tři body.

Tip: výhra hostů