Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 14:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecká rezerva mistrem ligy!


Branky


0

V přímém boji o prvenství ve 4. třídě na Plzni-jihu vyhrál SK Hradec 1946 "B", který se v první půli dostal do vedení 3:0. Záhoří sice dokázalo zásluhou Václava Kováře vstřelit dvě branky, ale veliký náskok soupeře již nestáhlo. Hradec si tak kolo před koncem pojistilo titul, ale bohužel pro něj jeho "A" tým sestupuje z okresního přeboru, a tak to s postupem do 3. třídy nevypadá zrovna růžově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na pěkném hřišti v Hradci se ve šlágru kola utkal první tým s druhým. Rozhodně se tedy bylo na co těšit. Hradec se na svého soupeře dobře připravil a s defenzivní taktikou, která měla za cíl eliminovat hvězdu Majorszkého, slavil úspěch. Záhoří se ne a ne dostat do tempa, natož ohrozit branku Posledního. Po několika minutách strávených v hluboké defenzivě se domácí osmělili k prvním útokům, zejména v podobě smrtících brejků. V 11. minutě mohl otevřít gólový účet Janeček, ale sám před brankou netrefil a z následného rohového kopu hlavičkoval těsně nad. V 16. minutě Hradec už uspěl. Jiří Kaplan se nadvakrát prosadil. Na 2:0 po dlouhém Šmejkalově vhazování navýšil matador Jiří Hrdina, který nedal brankáři Zekuciovi nejmenší šanci. A pro Záhoří bylo ještě hůř, když na 3:0 upravil útočník René Fisher. Hosté dělali v obraně chyby, vázla komunikace a utkání se zdálo být rozhodnuté. O snížení se dalekonosnými pokusy snažil Jiránek a jednou Raška, ale ten přestřelil. Snížit mohl Václav Kovář, ale po rohovém kopu, ač osamocen, tak mířil nad. Přesto se Václav Kovář v první půli trefil a vykřesal jiskřičku naděje pro svůj celek. Akci mu připravili Honzové Kovář a Majorszký.

 

 

Druhý poločas začal očekávaným a logickým náporem hostujících. Hradec opět pozorně bránil a využíval každou příležitost vyrazit do protiútoku. Na 4:1 mohl svou druhou trefou navýšit Kaplan, ale mířil pouze do tyče. A tak se slavilo na druhé straně. Prokopius našel po odraženém míči na levé straně Václava Kováře, pro kterého již nebylo problém svou silnější nohou skórovat. Posléze se hra přelévala ze strany na stranu, útok střídal útok a k vidění byla parádní kopaná. V rozmezí 75. a 78. minuty nastřelili domácí dvakrát břevno a jednou tyč. Slušná smůla. Na druhé straně mohl vyrovnat střídající Volf, ale ani jednu ze svých dvou šancí neproměnil. Osmnáctiletý Tomáš Poslední v brance čaroval. Hradec tak uhájil těsný výsledek 3:2 a stal se mistrem ligy pro ročník 2014/2015. Gratulujeme!

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. Snažili jsme se osobní obranou vymazat největší hrozbu hostů Majorszkého, což se nám taky povedlo. Za výkon v první půli jsme, myslím, zaslouženě vyhráli. Bohužel náš "A"tým padá z okresu a zatím nevíme co bude dál."

TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník Záhoří: "Vyrovnaný zápas jsme si prohráli školáckými chybami. Domácí hráli týmově a bohužel více chtěli vyhrát."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] , K. Kalný [-] , R. Švarc [-] - T. Dufek [-] , J. Kaplan [-] , J. Hrdina st. [-] , K. Výrut [-] - J. Janeček [-] , R. Fisher [-] (60. O. Kiss [-] )

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Veselý [-] , J. Prokopius [-] , R. Jiránek [-] , L. Zekucia [-] (46. P. Cihelna [-] ) - A. Raška [-] , M. Zekucia [-] (60. L. Volf [-] ) , V. Kovář [-] , J. Kovář [-] (55. M. Gaži [-] ) - M. Šlouf [-] , J. Majorszký [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.