A. Mašek 51. (p.)
1:2p.
(0:0)
88. K. Loula
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loula poslal dvě minuty před koncem zápas do penalt


Branky


51. A. Mašek (p.) - 88. K. Loula
17

V prvním kole přivítali hráči Pavlíkova na svém pažitu nepříjemného soupeře z Chrášťan. Od tohoto utkání se dal čekat vyrovnaný duel, který může dopadnout jakkoliv. To se také alespoň výsledkově potvrdilo a zápas šel do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Úvod utkání se nesl ve vyrovnaném duchu, hra se odehrávala hlavně mezi šestnáctkami obou mužstev a vyložených šancí si diváci moc užívat nemohli. To se změnilo ve 30. min., kdy se hostující tým dostal ke standardní situaci. Po centru do malého čtverce zaspali hráči Pavlíkova a tím se na zadní tyči ocitl sám útočník Chrášťan, který naštěstí pro domácí nedokázal svou hlavičku nasměrovat na branku a přestřelil.

 

Zbytek poločasu patřil hostům, kteří se uchýlili k jednoduché hře na nákopy, kdežto domácí se zkoušeli svou kombinační hrou dostávat postupně k brance soupeře, bohužel pro ně marně. Za první poločas nebyli téměř vůbec schopni ohrozit brankáře hostí.

Pavlíkov přišel o vedení těsně před koncem

Úvod druhé půle patřil Pavlíkovským. V 51. min. dostali domácí pod tlak obranu Chrášťan. Střílející Ledvina svou první střelou nevyzrál na obranu hostů, ale následně se dostal k dorážce, při které ho Karas při pokusu o hlavičku z hranice penalty srazil k zemi a sudí Beneš ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil nový hráč v dresu Pavlíkova Adam Mašek, který prokázal své zkušenosti z krajské soutěže a s přehledem uklidil penaltu do protipohybu brankáře - 1:0.

 

Následně se domácí hodně zatáhli a čekali na nákopy soupeře. Hosté se pomocí této hry dostali do nebezpečných situací, ale vždy byl proti skvěle chytající domácí brankář Leoš Beneš. Domácí se dostávali do šancí pouze z protiútoků vedené Vladimírem Maškem, který se výborně ujal role podhrotového hráče a přesnými míči zásoboval své spoluhráče na křídlech a nabíhajícího Ledvinu.

 

Asi největší šance přišla v 70 min., kdy Adam Mašek vybídl svým pasem z poloviny hřiště dobře postaveného Ledvinu, ten bohužel tváří tvář Procházkovi nedokázal dostat míč do sítě. V dalším průběhu druhé části začala být hra hostů více a více nebezpečnější, ale dobře hrající obrana domácích vedená Polcarem si vždy věděla rady.

 

Zajímavá situace přišla pět minut před koncem. Domácí dostali příležitost k rozehrání přímého volného kopu zhruba 10 metrů před pokutovým územím hostů. K rozehrávce se postavil kapitán domácích Polcar, ale svým dlouhým váháním si vysloužil žlutou kartu za zdržování. Nicméně domácí dostali příležitost znovu, nepochopitelně rozehráli dozadu na své obránce, následně přihrávka na střed, kde byl pouze záložník hostí, který nákopem našel rychlonohého Loulu. Toho se ještě pokusil faulem zastavit domácí obránce Ullrich, ale Loula souboj ustál a prostřelil Beneše - 1:1. Do konce utkání se už ani jeden z týmů do ničeho nebezpečného nedostal a šlo se do penaltového rozstřelu, ve kterém byli lepší hráči Chrášťan.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Naše hra nebyla špatná, bylo hodně pokusů o kombinaci, bohužel z toho pramenilo hodně chyb, hlavně v prvním poločase. Po penaltě jsme se asi zbytečně zatáhli a hosté nás svými nákopy dostávali pod tlak. Postupem času už byla naše hra hodně nervózní, což bylo asi rozhodující. V 85. minutě, kdy jsme z naší výhody přímého kopu udělali nepochopitelnou chybu a nabídli jsme soupeři možnost srovnat, což se také stalo. Z tohoto pohledu je pro mě asi jeden bod málo, ale nezbývá než to přejít a soustředit se na další kolo, kdy se utkáme s hráči Oráčova."

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, obránce: "Je velká škoda neproměněných šancí z první půle. Měli jsme šance na 2-3 góly. Místo toho jsme nechali domácí, aby se ve druhé půlce vrátili do hry, dostávali se do šancí a dali i úvodní gól. V závěru jsme mohli být rádi za vyrovnání a penalty. Pak už je to loterie, která tentokrát vyšla lépe nám."



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Beneš [-] - V. Mašek [-] , L. Zoul [-] (62. K. Novák [-] ) , Z. Ledvina [-] (80. T. Hink [-] ) , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , T. Gebhart [-] (46. B. Vávra [-] ) , A. Bureš [-] , L. Ullrich [-] , P. Souček [-] (74. O. Gebhart [-] ) , L. Bureš [-]

Slavoj Chrášťany
P. Procházka [-] - F. Sladkovský [-] (84. D. Ondruš [-] ) , V. Erben [-] , Z. Polívka [-] (46. T. Rédl [-] ) , M. Nováček [-] , K. Loula [-] , D. Kříž [-] , P. Králička [-] , R. Kozák [-] , J. Karas [-] , L. Hanzl [-]

ŽK: 13. O. Gebhart , 87. L. Polcar , 88. L. Ullrich - 10. L. Hanzl , 51. J. Karas , 56. P. Králička , 56. K. Loula .
Hráči zápasu: V. Mašek - K. Loula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Hodně těžké, ale věřím, že domácí využijí domácího prostředí.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích