FOTO: Mšecké Žehrovice si na úvod připisují cennou výhru s Janovem


17

Nabídku v podobě III. třídy vzali, a tak hráči Mšeckých Žehrovic okusí vyšší soutěž. V prvním kole jim los do cesty připravil nepříjemného soupeře z Janova. Těžkou písemku ovšem domácí zvládli a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný nástup domácích

Nástup do zápasu měli trochu překvapivě v režii domací a zaskočené hosty z Janova v úvodu utkání tlačili. Tlak vyvrcholil po jedenácti minutách, kdy se poprvé po protiútoku trefil Libecajt - 1:0. Domácí měli v následujících minutách ještě několik dalších příležitostí, ale zradila je koncovka. Zákonité pravidlo, že když nedáš, dostaneš, se potvrdilo a ve 30. min. se prosadil zpoza šestanáctky Konvalinka, který obdržel míč po autovém vhazování, obtočil se kolem bránícího hráče a mířil přesně - 1:1.

Libecajt hattrickem rozhodl o výhře

Po pěti minutách od úvodního hvizdu druhé půle se prosadil opět Libecajt - 2:1. Poté se hra značně vyrovnala a šance se střídaly na obou stranách. Nakonec se hosté dočkali v 64. min. vyrovnání, když centrem ze strany hřiště našel P. Bradáč ve vápně Konvalinku a ten se nemýlil - 2:2.

 

Pro Žehrovické to bylo nepříjmné, jelikož už podruhé ztratili nadějné vedení v zápase, přesto nesložili zbraně a už v 69. min. rozhodl o osudu utkání svým hatrickem Libecajt - 3:2. Zbytek utkání už byl nervózní a vyhrocený, přesto si Mšecké Žehrovice konec utkání pohlidaly a po dramatické bitvě si připisují svoje první body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí týmu: "Musím kluky pochválit, protože to dneska odmakali. Janov je silné mužstvo a tři body jsou pro nás velice cenné a važíme si jich. Doufám, že to kluky povzbudí do dalších zápasů a budou pokračovat v současných výkonech. Musíme jít zápas od zápasu a dokázat i v dalších zápasech, že do vyšší soutěže patříme."

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Do zápasu jsme šli pro jasné 3 body, soupeře jsme hodně podcenili. Dělali jsme chyby v rozehrávce a soupeř těžil z rychlých protiútoku, naopak nám se skoro nic nedařilo. Soupeřovo obrana hrála bez chyb a zaslouženě vyhráli. Herně byli určitě lepší. Pochválit bych chtěl taky rozhodčí, kteří až na neodpískanou penaltu pro nás podle všech jasnou, pískali dobře. Příště máme doma Kroučovou a já věřím ve 3 body."



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POLÍVKA Zdeněk, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 8. 2018 09:49
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Otázkou je, jak velké změny se udály na trase Janov - Mutějovice. I tak ale věřím hostům.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů