Šlágr kola skončil debaklem Lužné, hattrickem se blýskl Polášek


25

V rámci osmého kola bylo k vidění na rakovnickém okrese hned několik zajímavých zápasů. Tenhle ale patří v žebříčku na první místo. Očekávat se dal vyrovnaný zápas s kvalitou na obou stranách. Opak byl ale pravdou, na hřišti byl jeden tým a zrodilo se sedmigólové vítězství Pásovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý dvěma góly zařídil vedení

Úvod zápasu nabídl nepřesné zakončení na obou stranách. Ve 13. minutě v dobré pozici mířil nad Černý. Do sledovaného zápasu vstoupila gólově lépe Olešná, která se ujala vedení ve 22. minutě. Od půlící čáry si vyměnil míč Křivánek s Blechou a následně Černý, který postupoval sám na Procházku a podél něj otevřel skóre - 0:1. Po vstřelené brance potvrdila Olešná svou dominanci a na hřišti byla jako doma.

 

Ve 26. minutě vyslal pěknou střelu Sejpka, ale Procházkův zákrok byl také povedený. Blecha nahrál do dobré pozice Poláškovi, ale ten se zatím zastřeloval. Další zakončení Sejpky bylo unáhlené. Už se zdálo, že tímto výsledkem také poločas skončí. Proti byl ale znovu Černý. Tomu předcházela přihrávka Ivančíka na Poláška, který si míč připravil a ve vápně našel Černého, který mířil do horního rohu - 0:2.

Polášek stihl hattrick

Poločasové vedení 0:2 má své opodstatnění, ale to hosté negovali. Hned ve 46. minutě ale musel Olešnou podržet Fiedler, který se vytasil proti zakončení Ambrůžka, jehož následná dorážka mířila mimo. Lužnou následně zachránil proti hlavičce Černého akrobaticky na brankové čáře jeden z bránících hráčů. V 54. minutě chybovala Sparta v rozehrávce, míče se chopil Procházka a pod břevno tuto chybu potrestal - 0:3.

 

Do listiny střelců se zapsal i Polášek. Opět chyba v luženské rozehře a kanonýr Pásovky dorážel míč z úhlu po předchozím dobrém zákroku Procházky a napodruhé byl úspěšný - 0:4. Dvě minuty poté si tentýž hráč vzal na starost rozehrávku přímého kopu a přes zeď jej poslal do sítě - 0:5. Po hodině hry mohl další branku přidat Sejpka, ale v dobré pozici přestřelil. Po něm mířil do podobných míst i Sládek.

 

Olešná ale pokračovala a nadále trestala luženskou pasivitu. V 74. minutě se dostal Polášek k zakončení, ale jeho pokus vyrazil střídající Staněk. Míč se ale odrazil na hlavu Sládka a ten mířil přesně - 0:6. Svůj druhý gól mohl přidat záhy, ale Staňka nepřekonal. Poslední hřebíček do rakve zatloukl opět Polášek. Ten využil špatného odkopu Staňka a přesnou trefou k tyči zkompletoval svůj hattrick - 0:7. Mohl přidat i další branku, ale to by musel lépe mířit. Olešná tak nadále drží první místo!



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Sedmigólový rozdíl byl objektivně v taktických a technických chybách, které jsme vyprodukovali. Hlavní důvod ale leží v hlavách. Vypadalo to, jako bychom nechtěli. Hrát fotbal, běhat, bojovat, rvát se."

FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: "Čekali jsme vyrovnaný souboj s Lužnou, která taky hraje o špici, ale už od začátku zápasu jsme byli lepší tým. Domácí až na jednu šanci na začátku druhé půle nic neměli a celý zápas jsme byli o třídu lepší. Myslím, že i pro oko diváka to byl z naší strany super výkon. Před zápasem jsme si říkali, že musíme vymazat střed zálohy, hlavně Adama Špičku, a to se podařilo."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - PROSBOVÁ Eva, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2018 09:28
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:39

Tip experta: výhra hostů

Oříšek v podobě těchto týmu , kteří oba pokud se sejdou v plné sestavě bez omluvenek dokáží hrát fotbal nad poměry okresu.
Přeci jen hosté po letním posilnění mají nadprůměrný kádr a měli by si body uhrát.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:58

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Šlágr kola skončí remízou a rozhodnou penalty, ve kterých bude šťastnější Olešná