2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 13:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečku se nedaří, lubenský Baník si připisuje cenné vítězství


Branky


25

Městečko má kvalitní kádr, ale nezažívá úplně úspěšný a uspokojivý vstup do soutěže. Půlka podzimní části za námi a bodový zisk není vůbec lichotivý. Lubná se prezentuje z pozice nováčka velmi slušně, což mohla potvrdit i nyní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal nabídl zatím jeden gól

Po velice vydařeném zápase s Lužnou čekala domácí fotbalisty Baníku další prověrka s kvalitním soupeřem. Ačkoliv se Městečko nepohybuje na vrchu tabulky, jeho sestava posílená do letošní sezóny je kvalitní a určitě ještě během sezóny zasáhne do bojů o dobré umístění. Baníkovci se do tohoto utkání museli poprat s absencí několika hráčů. Na straně Městečka také nebyla účast ideální a na lavicích náhradníků tak bylo téměř prázdno. Přesto se oba týmy postavily k utkání zodpovědně a byl k vidění bojovný fotbal, ze kterého nakonec více vytěžili domácí.

 

Oba týmy nastoupily do zápasu s respektem a první minuty utkání se hrály převážně kolem půlící čáry. Odzadu byli hosté i domácí velice zodpovědní, ale nedařila se kombinace přes záložní řady. Na obou stranách tak bylo velké množství ztrát a oba týmy se rychle střídaly v držení míče. První šanci měli domácí ve 24. minutě, kdy se Trejbal hnal do, pro něj typického, brejku. Gólman Procházka ale jeho pokus zneškodnil a lubenští vytěžili ze situace ještě rohový kop. Dobrý balon od Vopata zaměstnal obránce Městečka, kteří ale nedokázali odehrát míč dále než na velké vápno, kde ale čekal Brabec. Ten skákavý míč zkrotil a levou nohou ho ve 25. minutě uklidil k pravé tyči Procházky – 1:0.

 

Do poločasu vypadala hra podobně jako od začátku utkání. Hrálo se především opatrně, co nejdále od obou branek. Domácí se několikrát pokusili o rychlý brejk, který ale neskončil brankou. Hosté ohrozili domácího Herinka pouze střelami z dálky, které ale nebyly pro zkušeného gólmana problémem.

Brabec přidal svůj druhý gól

V duchu prvního poločasu se odehrávala i druhá půle utkání. Podruhé rozjásat domácí publikum se podařilo opět po rohovém kopu, kdy se Brabec prosadil tentokrát hlavou na zadní tyči a v 53. minutě přidal pojišťovací branku těsně pod břevno - 2:0. Za nepříznivého stavu hosté více otevřeli hru a vyvinuli tlak na domácí obranu. Ta se bránila statečně a veškeré útočné akce likvidovala na hranici velkého vápna. Nejblíže branky bylo Městečko po chybné rozehře domácích na polovině hřiště, kdy se po ztrátě míče Šnídl prohnal domácí obranou a snažil se přehodit vybíhajícího Herinka. Lob byl ale příliš vysoký a skončil nad brankou.

 

Na druhé straně měli Baníkovci několik dalších pokusů o rychlý brejk, ale z žádného nevytěžili gól jistoty. Největší šanci měl Trejbal, který po centru Henzélyho hlavičkoval z malého vápna přesně do šibenice. Procházka ale zázračně po rychlém přesunu tutovku vychytal a změnu stavu již do konce utkání nedopustil.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "Odehráli jsme těžké utkání pouze ve dvanácti lidech, velká část týmu ještě nastoupila se zdravotními potížemi a na předvedené hře to bylo také vidět. Ne každé utkání se hra optimálně daří, ale i přes to jsme díky velké bojovnosti urvali tři body, za což patří všem klukům velké díky. Hráli jsme odzadu, nepouštěli soupeře na dostřel branky a zejména díky důrazu Ládi Brabce při standardních situacích jsme si neudělali před domácím publikem ostudu."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Prvních dvacet minut jsme hráli dobře, předvedli jsme to lepší v zápase. Trápí nás koncovka, vymýšlíme složitou variantu místo jednoduchého řešení. Domácí postupně přebírali otěže . Druhý poločas jsme se snažili o vyrovnání, ale bez efektu. Bylo tam od nás málo střelby, bojovnosti a místy jako by nebyla ani chuť. Tohle nás trápí zejména venku."



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , M. Němec [-] - P. Volf [-] (85. M. Pokorný [-] ) , R. Henzély [-] , M. Štícha [-] , D. Vopat [-] , P. Košťál [-] - A. Trejbal [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Kučera [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , T. Heger [-] (6. J. Jůna [-] ) - J. Urban [-] , O. Kolísek [-] , L. Majba [-] - P. Mezei [-] , P. Šnídl [-] - T. Elznic [-]

ŽK: 51. R. Henzély , 65. M. Štícha , 90. D. Vopat - 17. J. Vician , 24. J. Jůna , 90. J. Urban .
Hráči zápasu: D. Vopat , L. Brabec - O. Kolísek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - ŠMÍD Rudolf, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra hostů

Lubná bude těžkým soupeřem, ale s námi bodovat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza