Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle ukázaly vyšší kvalitu a Pustověty dostaly nadílku


Branky


12. D. Bechner , 25. D. Bechner , 26. F. Machovský , 45. F. Machovský , 52. D. Rais , 64. J. Sláma , 81. A. Vitner , 85. J. Sláma - 34. J. Bauer , 76. R. Truksa (p.)
25

Pustověty si připsaly vysokou výhru se Slabcemi, ale nyní je čekal soupeř kvalitou úplně někde jinde. To se také v zápase ukázalo, Hředle od úvodního hvizdu ukázaly, kdo je na hřišti pánem. Konečné vítězství mohlo být ještě vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle dominovaly

Do zápasu vstoupila lépe Traverza, která hned v 1. minutě měla šanci, ale Bechner prováhal šanci k zakončení. Na druhé straně nepřekonal Malinovského kanonýr Truksa a v dalším soubojů těchto dvou aktérů byl brankář faulován. V 8. minutě vybídl po lajně Somol přesně Bechnera, který utekl P. Matějovskému a servíroval na Raise, který ale ve velké příležitosti minul míč. Dále nemířil přesně ani A. Vitner. V 11. minutě to vzal Bechner na sebe a k tyči nedal M. Matějovskému šanci - 1:0.

 

Další branku mohl přidat Machovský, ale ukvapeným zakončením snížil váhu výborné náhrávky A. Vitnera. Na brankáři hostí si poté vylámal zuby Sláma. Na druhé straně poslal do vápna nepříjemný míč Knap, ale Malinovský jej vyboxoval. Se střelou přišel dále Daniš, ta mířila jen těsně vedle. Hrozily ale Hředle, v tutovce selhal po vysunutí Slámou pro změnu Hladký. Druhou branku vstřelil se štěstím Bechner, kterého trefil odkopem M. Matějovský. Brance předcházel dlouhý sprint Machovského, který má na góle také svůj podíl - 2:0.

 

Třetí branku přidal Machovský do odkryté svatyně, to když utekl po lajně Bechner a svému spoluhráči servíroval na zlatém podnose - 3:0. Autor třetí branky se dopustil chyby ve středu hřiště, která byla potrestána. Truksa utekl po křídle, prošel přes Cibulku a do vápna adresoval na Bauera, jenž se nemýlil - 3:1. V permanenci byl nadále Malinovský, který zasahoval po nepřesné Slamově malé domů.

 

Hředle mohly přidat další góly, ale proti Machovskému zakročil výborně brankář a v další šanci ho zastoupil na brankové čáře Sharankevych, který nepřál gól Raisovi. Do šatny ale přeci jen padl gól. Sláma obešel P. Matějovského a do vápna nabil Machovskému, který v náběhu stanovil konečné skóre prvního poločasu - 4:1.

Raisova premiérová trefa

Pustověty mohly zkraje druhé půle snížit, ale Danišovo vybídnutí nevyužil Knap. V 52. minutě se prosadil Rais, pro kterého to byl zároveň vůbec první gól v zelenobílém! To když využil centr Hladkého a hlavičkou nedal brankáři šanci - 5:1. A mohl přidat i další, ale na Bechnerovu přihrávku ve skluzu jen těsně nedosáhl. Po něm nebylo přáno A. Vitnerovi. V 64. minutě padla již šestá branka domácích. Nákop Somola prodloužil Machovský na hlavu Raise, který posunul na Slámu a jeho volej byl nechytatelný - 6:1.

 

Po hodině hry se stále tlačili domácí do šancí, ale ve velké tutovce neuspěl Machovský a Bechner. Kromě šancí domácích se po Danišově přihrávce objevil před Malinovským snajpr Truksa, toho ale brankář vychytal. Truksa se přeci jen branky dočkal. Somolův zákrok na Koláře posoudil sudí Aksamit jako penaltový a domácí útočník se nemýlil - 6:2. Hředle přišly zanedlouho s odpovědí. Vitner byl včas u odraženého míče, kterému předcházelo vyražení M. Matějovského při střele Machovského - 7:2.

 

V 84. minutě byla k vidění akce fotbal hrou. Bechner s A. Vitnerem si hráli s hostující defenzivou, ale druhý jmenovaný před M. Matějovským sám zklamal. Poslední branku utkání vsítil Sláma, který využil dokonalé nahrávky právě A. Vitnera a patičkou ji elegantně uklidil do branky - 8:2. V samém závěru se pak nechal zbytečně vyloučit Machovský, když lehce strčil do protihráče.

 

Galerie v podání Šárky Krejčové!



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Vítězství mohlo být daleko vyšší. Pustověty měly jen dva útočníky, obrana nestíhala. Spokojeni jsme se třemi body, s góly, kterých mohlo být více a také s gólem Raise, který je vůbec první v našem dresu. Naopak nespokojenost panuje se zbytečnou červenou kartou v závěru zápasu."

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: "Dostali jsme válec, Hředle hrály dobře. Góly padaly jednoduše, byli jsme daleko od rychlých útočníků, kteří nám utíkali. Ve středu hřiště kraloval Sláma, celkově hrál soupeř daleko lépe než my a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] (80. T. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (66. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , M. Somol [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Matějovský [-] - M. Sharankevych [-] , J. Sixta [-] , J. Bauer [-] (69. P. Bučák [-] ) , M. Elmerich [-] (46. M. Kameník [-] ) , P. Hovorka [-] , J. Knap [-] , P. Matějovský [-] (64. J. Krejčí [-] ) , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (32. R. Kolář [-] ) , J. Daniš [-]

ŽK: 49. D. Minařík , 57. F. Machovský , 61. M. Cibulka - 13. J. Daniš , 49. M. Kameník , 57. R. Truksa . ČK: 90. F. Machovský .
Hráči zápasu: F. Machovský , J. Sláma , D. Bechner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - VRUBEL Marek, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra domácích

Hředelská kvalita je jinde, nováček odjede s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích