Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec měl proti početně indisponovanému Zavidovu snadnou úlohu


Branky


28

Do Rynholce zavítala rezerva Zavidova, která má velké problémy s poskládáním jedenáctky hráčů, která by byla konkurence schopna a výjimkou nebylo ani v toto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest minut hrůzy pro Zavidov

Hosté nastoupili do utkání pouze v jedenácti lidech a první gól nenechal na sebe dlouho čekat. Hned v 1. minutě rozehrál hodně špatně M. Štiller, míče se zmocnil Wittmayer a neměl problém vstřelit první branku zápasu - 1:0. Hned dvě minuty poté si opět Wittmayer našel míč na velkém vápně a obstřelem překvapil opět M. Štillera, který si mohl počínat lépe - 2:0. Další branku si připsal v 6. minutě Beran, který se trefil přesně k tyči - 3:0.

 

Poté zkoušel štěstí opět Beran, ale M. Štiller stačil míč od tyčky vyškrábnout na rohový kop. Krátce před půl hodinou hry doplnil hosty jeden hráč, ti však i nadále hráli v početní nevýhodě. Domácí trochu polevili, ale do poločasu se stihli ještě jednou prosadit. To když zahrávali roh, míč vyboxoval M. Štiller na velké vápno, kde stál D. Mrázek a poslal míč do sítě - 4:0.

Zavidov dohrával v devíti

Kdo čekal, že hosté už do druhé půle ani nenastoupí, ten byl zklamaný. Zavidov sice bojoval, ale bohužel pro něj byla početní nevýhoda enormním oslabením. Hráči se tlačili před branku domácích, ale bez gólového efektu. A tak trestal Rynholec. V 60. minutě se přesně trefil Kedroň - 5:0. Hosté však byli dále aktivní, ale ani čestný gól se jim nepodařil vstřelit.

 

Další šanci měl Wittmayer, ale trefil pouze břevno. Hattrick mu tak těsně unikl. V 75. minutě se ke střele dostal Beran, ale M. Štiller byl tentokrát pozorný. Pak už se jen utkání v klidu dohrávalo, a tak domácí bez potíží zvítězili. Velmi sympatické gesto ukázali jak rozhodčí, tak i trenér domácích, který ocenili hosty, že utkání odehráli velmi důstojně.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "O tom, jaká je teď u nás situace, si musí každý udělat představu sám. Klukům nemohu nic vytknout a musím před všemi smeknout. Část zápasu odehrát v devíti a dohrát utkání až do konce, doopravdy klobouk dolů. Bohužel, když taková situace nastane, můžou za to jedinci. Já klukům slíbil, že pojedeme do Rynholce alespoň v jedenácti. Bohužel jsem selhal a ani na place jsem klukům moc nepomohl. Tuhle prohru, beru na sebe."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - D. Mrázek [-] , L. Petrus [-] (46. J. Pozníček [-] ) , P. Fonod [-] (46. M. Drábek [-] ) , D. Rajgl [-] , M. Wittmayer [-] , L. Dadák [-] , J. Matějka [-] , L. Skalák [-] (70. D. Jirava [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Beran [-] (78. M. Chvaščák [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - R. Vanický [-] - P. Čech ml. [-] , L. Kříž [-] - D. Denk [-] , P. Čech st. [-] - M. Zuda [-] , R. Štiller [-] , J. Lněnička [-] , J. Kraus [-] , Z. Beneš [-]

Hráči zápasu: M. Wittmayer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TÝČE Jiří, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí vybranou jelikož hosté mají souběh s A mužstvem a nemohou využít posily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k souběhu zavidovských mužstev se zápas ani nemusí odehrát. Ale snad se tak nestane, body však bude brát Rynholec.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích