4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty doma zničily Městečko


Branky


36. R. Trešl , 46. J. Vávra , 52. J. Vávra , 63. J. Vávra
25

Městečko nemá úplně dobrý rozjezd v soutěži, naopak Senomaty ano. Ty mohly navázat na vítězství z Lužné, ale nečekal je rozhodně jednoduchý soupeř. Berani ale zabrali a po dalším dobrém výkonu Městečko porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko nic moc nepředvedlo

Začátek zápasu byl vyrovnaný a do první šance se dostali domácí. Karnold po centru mířil z malého vápna nad. Senomaty byly aktivnější na míči a svého soupeře kromě brejkových situací k ničemu nepustily. Ve 36. minutě uklidil centrovaný míč volejem krásně pod břevno Trešl a poslal svůj tým do vedení - 1:0. S dalším volejem přišel Kokšál po odraženém míči z rohu, ale ten zvládl vyhlavičkovat bránící hráč. První půli ukončila hlavička jednoho z Ohnivců, ale Kučaba konečky prstů vyškrábl nad břevno.

Na hřišti byly jen Senomaty

Druhá půle byla ve znamení domácího týmu. Hned minutu po jejím začátku našel Kokšál ve vápně Vávru a ten podél Procházky navýšil vedení - 2:0. Městečko nadále nepůsobil bůh ví jak pozitivně a bylo za svůj přístup potrestáno. V 52. minutě utekl po pravé straně Pichner a našel ve vápně Vávru, který předskočil bránícího hráče a nedal Procházkovi šanci - 3:0. Městečko mělo náznaky šancí, ale ty branku přímo neohrozily.

 

Když završil Vávra krátce po hodině hry svůj hattrick, tak bylo po zápase. Narazil si s dobře hrajícím Morozem a hostující brankář byl opět bez šance. Domácí mohli přidat další branky, ale byť Procházka čtyřikrát inkasoval, spousty toho pochytal a nebýt jeho, tak je rozdíl daleko vyšší.

 

Galerie od Báry Sojkové!



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: "Začátek byl vyrovnaný. Vytvořili jsme si více šancí a šli zaslouženě do vedení. Ve druhém poločase jsme měli převahu a po druhé brance Městečko odpadlo fyzicky. My jsme pak přidali další dvě a k ním další šance, ale ty jsme už nevyužili. Po čtvrtém gólu bylo úplně rozhodnuto. Mám radost, že jsme se vyhnuli naší výkonnostní houpačce a potvrdili dobrý výkon z Lužné."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Senomaty nás přehrály ve všem. Chyběla mi od kluků chuť do hry. Po prvním gólu jsme byli otrávení, soupeř měl lepší pohyb bez míče, dobře kombinoval. Senomaty byly zkrátka lepší a mohli jsme prohrát i více. Jsem z toho zápasu zklamaný."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , M. Kokšál [-] , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , J. Vávra [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Křikava [-] , J. Vician [-] (70. P. Šnídl [-] ) , J. Jůna [-] , J. Kučera [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] - L. Majba [-] , V. Prokop [-] (46. M. Karnafel [-] ) , J. Hadrava [-] - P. Mezei [-] (60. M. Hajný [-] )

ŽK: 67. M. Sailer .
Hráči zápasu: D. Moroz , J. Vávra - L. Procházka , L. Majba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Jiří, KALAJ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Senomaty zvládly porazit Lužnou a o nějaké body oberou i Ohnivce.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů