0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola branku nenabídl, v Městečku rozhodovaly penalty


Branky


26

Hředle nemají momentálně moc přívětivý los. Po domácí prohře zajížděly do Městečka, kde mohly odčinit neúspěch s Lužnou. Domácí zase chtěli před zraky svých fanoušků odčinit prohru z Jesenice. Zápas skončil nerozhodně a plusový bod putoval do Hředel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se mezi vápny

Charakteristiku utkání vyjadřují slova trenéra Stanislava Jansy. Hrál se bojovný zápas a bylo to typicky remízové utkání. Do šancí se dostal především Šnídl. Nejprve z úrovně penalty mířil před Malinovským nad branku, poté na něj postupoval, ale hostující brankář na něj vyzrál. Za Hředle to zkoušel z dálky Bechner, jeho pokusy ale cestu za záda Procházky nenašly. Zápas tak dospěl do penalt.

Městečku to podruhé nevyšlo

V první sérii šel za domácí Zuska, ale nedal. Naopak Sláma se nemýlil - 0:1. Kolísek už mířil přesně, ale Machovský udržel vedení na straně hostí - 1:2. Mizerně zahranou penaltu předvedl Hajný a po Bechnerově trefě šly Hředle do trháku - 1:3. Dále neuspěl ani Mezei, a tak bylo o vítězi rozhodnuto. Malinovský třemi chycenými penaltami přispěl k plusovému bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Byl to bojovný a typicky remízový zápas. Na obou stranách bylo k vidění málo šancí. Penalty nám podruhé nevyšly, tři nám chytil gólman soupeře. V tomto utkání dominovaly obrany, dopředu jsme si toho moc nevytvořili."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí tymu: "První půlku jsme měli mírně navrch my s větším počtem zajímavějších situací. Druhou půli nás Městečko zamklo, ale bez výraznějších šancí, kromě samostatného úniku Šnídla. Musím pochválit naše fanoušky, kteří nám vytvořili domácí prostředí."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - V. Zuska [-] , V. Zelenka [-] , J. Vician [-] , O. Kolísek [-] - J. Hadrava [-] , L. Majba [-] , V. Prokop [-] (71. M. Hajný [-] ) , J. Urban [-] - P. Šnídl [-] , P. Mezei [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] , F. Machovský [-] , M. Cibulka [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-] , D. Brož [-] (66. D. Rais [-] ) , D. Bechner [-] , J. Sadílek [-] , B. Amauwah [-] , J. Sláma [-]

ŽK: 56. P. Šnídl , 64. J. Urban - 44. F. Machovský , 50. M. Somol , 53. D. Bechner .
Hráči zápasu: J. Vician - T. Rendl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - ŠVÁCHA Josef, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Sklenář
Tip experta: remíza

Tady bych nejradši dal trojtip (smích). Těžký zápas na hřišti, kde se nám většinou příliš nedaří. Hodně bude záležet, jak se dají dohromady marodi a v jaké sestavě tedy nastoupíme. Po prohře doma s Lužnou bychom potřebovali bodovat naplno. To samé platí i pro Městečko. Tipuji remízu, i když pevně věřím ve tři body.

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza