Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slabce dostaly ostudný debakl, který řídil devítigólový Trejbal


Branky


4. D. Vopat , 6. A. Trejbal , 27. A. Trejbal , 30. P. Volf , 46. A. Trejbal , 51. A. Trejbal , 53. A. Trejbal , 62. A. Trejbal , 65. P. Volf , 72. A. Trejbal (p.) , 76. A. Trejbal , 88. A. Trejbal - 26. J. Hubáček , 58. R. Vejtasa
26

Lubná do vyšší soutěže vstoupila jednou výhrou a následně porážkou. Nyní jí čekaly Slabce. Ty se minulé kolo chytly na Kolešovicích, ale Lubná je jiná úroveň. V zápase byl na hřišti jeden tým a především jeden hráč, který se trefil hned devětkrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

Domácí nechtěli po minulém vystoupení na Olešné ponechat nic náhodě a do zápasu se vrhli naplno hned od prvních minut. Slabce se od začátku snažily nacházet dlouhými balony J. Černého, ale to se jim nedařilo. Do vysunuté obrany hned ve 4. minutě vlétl Vopat, který otevřel skóre utkání – 1:0. Podobná situace nastala hned dvě minuty nato, kdy se slabečtí pokoušeli o ofenzivní hru, ale jejich nepozornost vzadu potrestal rychlým brejkem a chladnokrevným zakončením Trejbal – 2:0.

 

Jako by dvougólové vedení domácím stačilo, hra se v následujících minutách uklidnila a hrálo se na středu hřiště bez větších šancí. Ve 26. minutě hosté snížili stav utkání, když na polovině hřiště odevzdal míč Trejbal a rychlý přechod do útoku využil Hubáček – 2:1. Trejbal ale jakoby chtěl odčinit chybu svoji chybu, ihned po rozehře přebral míč od Vopata na hranici vápna a pohotově obešel dva bránící hráče a vrátil Lubné dvoubrankové vedení – 3:1.

 

Hosté zahrozili ještě jednou rychlým brejkem, kdy zakončoval opět Hubáček. Tentokrát ale trefil tyč a jeho následnou dorážku vykopával z brankové čáry zpoza Herinka Klik. První poločas střelecky zakončil Volf, který překonal z první Hrbka po přesném přízemním centru z pravé strany – 4:1.

Lubenská dvanáctka

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že si zahrají pohodový fotbal, a tak to také na hřišti vypadalo. Minutu po zahájení druhého poločasu zkompletoval svůj hattrick Trejbal, kterému ve vápně k brance asistovali Vopat a Bok – 5:1. Ani to ale lubenským nestačilo a ihned po rozehrávce napadali rozehru hostí. Chyba stopera Slabec vyústila v samostatný brejk Trejbala, který se nemýlil a v 51. minutě přidal svojí čtvrtou branku – 6:1.

 

Že s každým dalším gólem přicházela větší chuť tohoto snajpra, poznali hosté o další dvě minuty později, když zamotal hlavu obráncům i brankáři a patou přidal další, svou pátou, branku – 7:1. Hosté se pouze ojediněle dostávali k míči a na soupeřovu polovinu. V 58. minutě ale přeci jen vytěžil z vysunuté obrany domácích Vejtasa možnost zakončení a překonal Herinka – 7:2.

 

To ale nic nezměnilo na celkovém obrazu hry, kdy se hosté snažili dostat míč co nejdále od branky a domácí je v pohodě přehrávali. V 62. minutě přidal Trejbal svou šestou branku po centru Boka – 8:2 . Tři minuty nato přidal svůj druhý gól Volf – 9:2. Hosté již úplně vzdali pokusy o útok a vysouvání svých útočníků vpřed a zápas tak vypadal jako čekání domácích na další gól.

 

Ten zařídil v 72. minutě opět Trejbal, který se řítil z pravé strany do vápna, kde byl ale nedovoleně zastaven. Sám se postavil k penaltovému puntíku a bez problému zavěsil do pravé šibenice – 10:2. Konečné skóre 12:2 měl na svědomí opět Trejbal, když v 76. a 88. minutě přidal poslední dvě branky.

 

Galerie od Báry Sojkové!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Adam Trejbal, útočník: "Do zápasu jsme šli hodně nabuzeni a chtěli jsme před domácím publikem odčinit prohru z Olešné. To se nám podařilo, ale nesmíme polevovat, protože přijdou mnohem těžší zápasy a s úctou ke Slabcím zápasy s mnohem kvalitnějšími týmy."

TJ Slabce
Jiří Čiha, záložník: "Věděli jsme, že to bude v Lubné těžký zápas a to se také potvrdilo. Myslím, že výsledek mluví za vše."



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Brabec [-] , P. Kollár [-] (66. P. Sklenička [-] ) , M. Němec [-] - M. Bok [-] , D. Vopat [-] , M. Štícha [-] , L. Klik [-] , P. Košťál [-] (53. M. Pokorný [-] ) - A. Trejbal [-] , P. Volf [-] -

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - R. Vejtasa [-] (79. P. Ikrényi [-] ) , J. Hubáček [-] , M. Votava [-] , M. Konopásek [-] , J. Čiha [-] , J. Černý [-] , O. Cílek [-] , M. Benada [-] , T. Fencl [-] (22. P. Holý [-] ) , M. Vaněk [-]

ŽK: 41. M. Štícha , 70. M. Pokorný , 86. P. Sklenička - 67. M. Votava .
Hráči zápasu: M. Bok , D. Vopat , P. Volf , A. Trejbal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUSÁK Jan - TÝČE Jiří, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Kail
Tip experta: výhra domácích

Lubná poznala chuť porážky a to ji posune ještě dál.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích