Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko doplatilo na vlastní chyby, ze kterých těžila Jesenice


Branky


26

Po neuvěřitelném obratu s Kněževsí mohli Ohnivci potvrdit body v Jesenici. Ta mohla napravit před zraky svých fanoušků prohru z Lužné. Zápas dvou rozdílných poločasů nakonec ovládl domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko mělo dobře rozehraný zápas

Hned v první minutě mohlo jít Městečko do vedení. Po centru ze strany se volejem opřel do míče Prokop, ale z blízka se neprosadil. V 8. minutě už to vyšlo. Junák nacentroval na zadní tyč, kde číhal Šnídl a poslal Ohnivce do vedení - 0:1. Vyrovnáno bylo ve 22. minutě, kdy obrana hostí byla nedůrazná a z toho těžil V. Fiala, který se prodral k zakončení - 1:1. První poločas ale patřil Městečku, které ve 42. minutě šlo do vedení. Po faulu na Mezeie byla rychle rozehrána standardní situace, Zelenka utekl a tváří tvář s Bajerem byl úspěšný - 1:2.

Jesenice trestala hrubé chyby

Hrálo se pět minut druhé půle a bylo srovnáno. P. John poslal z poloviny hřiště míč do vápna. Ten nikým netečován skončil až za Abrahámem - 2:2. Krátce po hodině hry chyboval střídající Karnafel. Nejprve přišel o míč, Jesenice šla do přečíslení a na konci akce byl s přesným zakončením Jeníček - 3:2.

 

V 70. minutě se situace opakovala, opět zaváhání Karnafela, který nahrál soupeři a Kolář mířil přesně - 4:2. Poslední hřebíček do pomyslné rakve zatloukl Kapoun, který využil špatného odkopu Abraháma a potrestal jej tím nejhorším možným způsobem - 5:2. Jesenice tak dokázala zápas otočit a dokonale využít chyb soupeře ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Pavel Altman st., trenér: "Na Městečko se nám poslední dobou daří a stejně dopadlo i toto utkání. Začátek utkání byl však opakem. Ohnivec zatápěl na naší polovině a my pouze přihlíželi pohledné kombinační hře soupeře. Zaslouženě se hosté v osmé minutě ujali vedení. Po patnácti minutách absolutní nadvlády Ohnivců se obraz hry postupně měnil, dostávali jsme se do hry a ve 22. minutě se nám podařilo vyrovnat. Do poločasové přestávky však soupeř šel opět do vedení brankou, která v nás vyvolávala velké emoce. Na půlce jsme faulovali, hráč Městečka se dožaduje odpískání faulu a ošetření, naši chlapci přestanou hrát, ovšem arbitr nechá pokračovat ve hře a soupeř dává druhou branku. Do druhé poloviny utkání jsme v kabině restartovali myšlenkové pochody rozčilených hráčů a doufali, že více již nebude mladý Beneš zasahovat do hry a nám se podaří nějaké šance využít. Vyrovnání jsme se dočkali po pěti minutách a za dalších devět minut nás střelec Jeníček dokonce dostal do vedení. Po úvodní části utkání je pro nás konečný výsledek 5:2 překvapením."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Měli jsme to dobře rozehrané, po poločase jsme vedli. Ve druhém poločase jsme soupeři nabídli góly po individuálních chybách. Hra to byla celkem vyrovnaná, ale branka, po které šla Jesenice do vedení, nás srazila zřejmě i psychicky."



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] (75. D. Kapoun [-] ) , V. Fiala [-] , P. Kotek [-] , D. Kolář [-] (88. Z. Fiala [-] ) , P. John [-] , P. Šťastný [-] , J. Kougl [-] , J. John [-] (61. J. Pfejfer [-] ) , J. Mutínský [-] , F. Horvát [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Hadrava [-] , L. Majba [-] , P. Mezei [-] , J. Jůna [-] (67. M. Hajný [-] ) , P. Šnídl [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] (75. T. Elznic [-] ) , J. Loder [-] (58. M. Karnafel [-] ) , J. Vician [-]

ŽK: 11. J. Mutínský , 56. P. John - 48. J. Hadrava , 75. V. Zuska .
Hráči zápasu: D. Jeníček , D. Kolář .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENEŠ Adam, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Kail
Tip experta: výhra hostů

Městečko to na velkém hřišti bude mít složité, ale vyhrát by mělo.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů