1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Lužnou!


Branky


26

Bezpochyby utkání kola bylo na programu třetí hrací víkend ve Hředlích, kam zajížděla Lužná. Dal se očekávat dobrý a vyrovnaný zápas. To se také potvrdilo. Bylo se na co koukat a po základní hrací době byli více spokojeni hostující fans, kteří se mohli těšit z výhry svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní poločas

Zpočátku se oba celky rozkoukávaly, ale gól byl za rohem. První branka zápasu přišla ve 14. minutě, kdy se vydal Bethel na výlet. Toho se nepodařilo zastavit a našel Hladkého. Ten vyslal míč do vápna na Vitnera a ten využil volného prostoru k přesnému zakončení - 1:0. O chvíli později nebylo daleko k vyrovnání. Šnajdr našel centrem Pokorného, který v ložené šanci těsně přestřelil.

 

Nepříjemnost pro domácí nastala ve 22. minutě, kdy se zranil Vodrážka a musel být vystřídán. Hředle byly chvilku v deseti a Pokorný toho nevyužil, po přihrávce Grilla mířil mimo. Lužná byla v této pasáži aktivnější a šla za vyrovnáním. To také přišlo ve 27. minutě po centru na zadní tyč od A. Špičky, kde stál Pokorný a uklidil - 1:1. Krátce po půl hodině vyústila převaha pro změnu domácích střelou Vitnera, kterou musel Duda konečky prstů vyrážet.

 

O chvíli později se zjevil Vitner v roli nahrávajícího, ale Minařík jeho komfortní nahrávku poslal ve velké šanci nad. Posledním vzrušujícím momentem byla střela Vitnera, který orazítkoval tyč. Do kabiny se tak šlo za nerozhodného stavu.

Vítězný gól pro Lužnou

Po pár minutách druhé půle se opakovala situace z té první. Vitner vybídl Minaříka, ale ten znovu přestřelil, byť jen o pár čísel. V 59. minutě se vyznamenal Duda, který přečetl Slámovu přihrávku a včas byl před Vitnerem.  Rozhodující branka přišla v 61. minutě, kdy Kolínský sebral míč Raisovi a nahrál jej Grillovi. Ten vysunul na lajně Pokorného, jehož nadýchaný centr našel nabíhajícího Šnajdra a ten zařídil tři body pro Lužnou - 1:2.

 

Poté utkání nabídlo vyjímečnou slabší čtvrt hodinu, ale poté domácí vsadili vše na jednu kartu. V 80. minutě obdržel Cibulka míč od Rendla, dostal se kolem bránícího hráče a tvrdou ranou nechal ukázat kvality luženského brankáře. Hředle se tlačily vpřed více a více, ale jejich útočnou aktivitu přibrzdil Minařík vyloučením. Následovaly dlouhé nákopy, ale luženská defenziva vyrovnání nepřipustila.

 

Sparta mohla do otevřené obrany své vedení ještě navýšit, ale střela Šnajdra orazítkovala břevno a Pokorný ve své šanci taky selhal. Neujaly se střelecké pokusy domácího týmu na druhé straně, a tak ve šlágru kola byla úspěšnější Lužná.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: "Dnes byl k vidění na okresní úroveň nadstandardní duel. Spravedlivější by byla asi remíza, ale hosté byli produktivnější, vstřelili o potřebný gól víc, a proto zvítězili. V poločase jsme si říkali, že kdo dá gól, ten vyhraje. My jsme své šance neproměnili, soupeř ano. Nezbývá nic jiného, než soupeři pogratulovat ke třem bodům. K velmi dobré úrovni utkání přispěla i početná divácká kulisa (175 platících diváků) a výkon všech rozhodčích. Škoda jen, že jsme nemohli být v plné síle, navíc jsme přišli o zraněného M. Vodrážku a o vyloučeného D. Minaříka... V Městečku to tak bude pro nás více než těžké."

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "Velmi dobré utkání z obou stran, kde v náš prospěch rozhodla produktivita. Při šancích Hředelských se dvakrát vytáhl Duda a jednou pomohla tyč. Naše velké příležitosti skončily na břevně a dvakrát nad. Ovšem ten jeden gól navíc jsme dali. Základem bylo pokrýt dva klíčové hráče domácích. O to se postarala ve středu pole u Slámy postupně čtveřice Špička, Fronk, Rek a Grill a ve výborně fungující obraně kralující Dolhý, který nepustil do šance s jedinou vyjímkou Vitnera."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , D. Rais [-] , J. Sadílek [-] (54. M. Došek [-] ) , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (22. T. Rendl [-] ) , J. Sláma [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-]

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - D. Kopernický [-] (90. P. Staněk [-] ) , J. Kolínský [-] , J. Staněk [-] , J. Dolhý [-] - A. Špička [-] , R. Grill [-] , S. Fronk [-] (42. M. Rek [-] ) , P. Bičík [-] - R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 4. M. Cibulka , 19. M. Somol , 54. T. Rendl - 22. J. Dolhý , 46. R. Grill . ČK: 81. D. Minařík .
Hráči zápasu: J. Dolhý , R. Pokorný .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TÝČE Jiří, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Jakub Kail
Tip experta: remíza

Jednoznačný šlágr kola nabídne zajímavou podívanou, která skončí remizou.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích