Lubná konfrontaci se silnějším týmem nezvládla, Olešná byla nad její síly


Branky


23

Zajímavý duel byl k vidění na Olešné, kam zajížděla Lubná. Ta na úvod soutěže doma vyhrála, ale nyní ji čekal jiný šálek kávy. Zkušený a kvalitní tým Olešné předvedl dobrý výkon a ukázal Baníku, že nejde jen vyhrávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Souboj dravého mládí proti zkušenosti. I tak by se dal označit tento zápas. Olešná od začátku zápasu držela více míč na svých kopačkách a do první šance se dostala krátce po čtvrt hodině. Přímý kop R. Poláška musel s vypětím všech sil vyrážet Herink. I Lubná se dostala šance, ale protiútok ztroskotal na dobrém zákroku Fiedlera. Ve 31. min. to tam padlo domácím. Křivánek poslal R. Poláška, který našel ve vápně Černého a ten se nemýlil - 1:0.

 

I hned z rozehrání se Baník pustil do útoku a jeho šance skončila opět na Fiedlerovi, který dále držel čisté konto. Na druhé straně se střeleckými pokusy prezentoval Křivánek nebo Blecha, obě střely ale skončily mimo. Poslední slovo první půle měl Trejbal, když narychlo rozehrál přímý kop a málem využil nepozornosti bránících hráčů, míč však letěl jen těsně vedle.

Na hřišti jeden tým

Lubná neodehrála špatný první poločas, do druhého ale jako by šla utkání pouze dohrát. Byli to domácí, kteří si vytvořili tlak a také šance. Střela R. Poláška brankou ještě neskončila, byť to tak zpočátku vypadalo. Dále se ze dvou metrů po Sejpkově centru neprosadil z těsné blízkosti Černý. V 68. min. už to vyšlo. Sejpkovu nahrávku využil R. Polášek křížnou střelou, která se ještě otřela o tyč a skončila za Herinkem - 2:0.

 

O dvě minuty později našel Křivánek přesným centrem Černého, ten ale hlavou trefil jen tyč. Pět minut před koncem nechal Sejpka vyniknout Herinka, když nevyužil vysunutí od Blechy. Tlak neustával a tři minuty před koncem vysunul Sejpka aktivně hrajícího Křivánka a ten se nemýlil - 3:0. To ještě nebylo poslední slovo. To měl R. Polášek, který si naskočil na centr od Černého a stanovil konečné skóre - 4:0.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Olešné



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Miloslav Doležal, vedoucí týmu: "Věděli jsme, že nás nečeká nic snadného, Lubnou jsme 2x viděli při zápasech s Kněževsí a Zavidovem a troufnu si říct, že jsme se na soupeře skvěle připravili. Postupem času jsme hosty stále více přehrávali a v závěru dvěmi slepenými brankami korunovali dnešní výborný výkon celého týmu."

TJ Baník Lubná
Adam Trejbal, útočník: "Dostali jsme cennou lekci od dobře hrající Olešné, která zaslouženě vyhrála. Teď se musíme soustředit na další utkání a hlavně doma sbírat body."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Asník Daniel - TOPINKA Radim (N), ONDRUŠ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2018 09:26
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Velice těžké utkání na tipování. Záleží jak se Olešná sejde, věřím ale ve výhru domácích.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích